måndag, juni 18

the enemy



leaning on your fence when you told me
you were gonna make lots of money
be a princess, diamonds and cigarettes
rolling out the carpet to regrets
now you're not so young it's too easy
to be a dreamer, wake up and be free
your clock is ticking fast friend, believe me
you only get one chance, can you hear me

it's not OK to be this way
it's not OK to be a slave

< 3 vill inte säga att jag glömt detta fantastiska band, men nästan!

Better to be hated than love, love, loved for what you're not

Sömnlös natt, vaknat tusentals gånger. Trott att väckarklockan ringt, men det har den inte, trott att bilen blev stulen men de blev den ju inte heller? Sjukt konstiga saker. Sedan har jag drömt om vitt, färgen vitt. Den har varit överallt, till och med musiken var vit? Hur vit musik nu ser ut eller låter som har jag ingenaning om nu i vaket tillstånd, men i drömmen verkade jag kunna skilja på färgglad musik och vit musik. Konstigt.

Ja alla dessa konstiga saker är inte så konstigt, har lärt känna mig rätt bra under alla dessa 20 år och jag kan då säga att anledningen till drömmarna hör till att jag börjar bli sjuk. Hostat ut lungorna och stoppat tillbaka dom några gånger, snorar och nyser. Vid precis samma tidpunkt förra året blev jag sjuk, antar att det hör till stress och sånt där skit. Ska kika tillbaka på det här datumet, för är rätt säker på att det var precis vid den här tidpunkten.

Men jag överlever väl somvanligt, sällan något som verkar ta död på mig. Jobbar iallafall som jag skrivit tidigare hela veckan, vilket oroar mig lite, förklyningen lär ju bara bli värre i och med det att man inte riktigt får den vilan som behövs. Blir att koka upp ingefärs-honungs-té när jag kommit hem, om inte min underbara man har gjort det åt mig till klockan åtta, blink*blink*!

Jaja, 13.30-20, riktigt sköna timmar endå så kommer nog gå prima :)
(lägg märke till min asigtsnygga tröja jag fick av Marianne igår!)