fredag, november 26

we're drifting apart like people do,
we're difting apart 'cause we all do.
jag borde få i mig mat, borde plugga. Borde rasta hunden, borde inte sippa cola från en cola burk. Borde göra något vettigt, borde springa hundra mil och vakna till liv(fast tror jag hade dött istället). Borde dricka en kopp kaffe, borde inte göra ingenting. Borde börja skriva igen, borde ta igen det, borde verkligen det.

Varför så mycket borde idag, på en fredag. Jag finner mig ännu en fredag hos mamma, efter skolan, för att packa upp ryggsäcken jag packade för två veckor sedan, ryggsäcken med läxor. Som ska göras. Jag finner mig i samma position som då, sitter halv liggande i soffan och gör ingenting. NADA! ZERO!!

Men varför plugga på en fredag tänker jag då, och jag ska ju vara så duktig att jag ska befinna mig på skolan imorgon, och då behöver jag ju inte plugga, för imorgon är jag ju duktig, och i veckan ska jag ju ha värsta plugg maraton med mamma, och då ska ju allt göras.

BULLSHIT!

Jag kan leva i flera månader på redovisningen jag faktiskt gjorde idag.
I flera år. Det räcker, jag kan allt nu. Sluta be mig göra era förbannade läxor.

Jag har många gånger tänkt på om skolan var en människa, så hade den varit död för längesen. Jag hade aldrig behövt ens lägga ett finger. För den skulle redan varit begravd.

Men ack så jävla många idioter det hade funnits, och vad ska vi med våra barn till när dom inte ens kan 1+1? Äh, jag tänker bara att .. Jag tänker bara att jag är less.

Idag, ja vad händer idag? Kanske skrev en plan tidigare. Men den pjåffa bort någonstans i skallen.

1000-inlägg

coolt. Men vem bryr sig. Taggar en lektion, fast hade helst sovit. Är så förbannat trött! Men en bra sak med den här dagen, FREDAG!! Nog för att alla ska på raised fist(???) typ. Fast lär ju träffa alla efter det. Ehmehmhemhem... Nu ska jag avsluta min kopp kaffe, ta en cigarett och kolla upp en buss.

Hannah kom förbi igår, alltid lika gossigt att vara med henne! Plingade på keyboard och pratade blaska. Så yepyep, tror vi ska umgås ikväll också? Kuligt :) Nä nu måste jag röra å mig.