måndag, oktober 12

åh, känns askonstigt att blogga utan musik. Men ibland är ett mörkt rum och tystnad också bra, fast.. Nu känner jag att det skulle vara bättre med något som bröt det hela, typ en lampa och musik.

Gick och la mig för en timme, förstår inte hur jag kan vara så rastlös, för egentligen är jag så sjuuukt trött. Börjar detssutom klockan sju, inte allt för jävla roligt. Ligger väl bara och funderar, på senaste tiden har jag grubblat över min hälsa. Jag är en sån person som är så paranoid, speciellt för min hälsa. Om jag har haft huvudvärk konstant i en vecka, lägger jag min egna diagnos, cancer. Om jag är sjuk [som jag alltid är] så lägger jag diverse diagnos på det också. Alltså har jag rätt fullt upp, med att diagnosera mig själv. Som nu, senaste två veckorna har jag haft as ont i hjärtat. När det slår, känns det som en kniv som hugger. Såklart har alla börjat ta mina problem oseriöst, eftersom det inte varit allvarligt någon gång [typ]. Så jag är helt enkelt tyst nu för tiden, nu när jag är orolig på riktigt. Inte ens min mamma tror på mig, HALLÅ?! Jag får helt enkelt ta och lida och om jag dör,, ska ni känna på skuld.

En annan sak, jag klagar alltid på hur tröga människor omkring mig är. Men man blir som man umgås + man får smaka på sin egen medicin [två flugor i en smäll] kan man lätt säga. Det är ingen som kallat mig trög, men jag märker själv hur seg jag är. En läxa kunde gå bra förut, nu vet jag inte ens vad jag skriver. En konversation kunde gå bra förut, nu vet jag knappt vad jag säger. Saker och ting brukade helt enkelt gå bra, men jag hänger bara inte med just nu.

Jag kan lugna mig med att alla kommer i en sådan period, en del stannar bara i för länge. ''I got a feeeling, im out from this period soooon'', Ja, jag försöker iallafall se positivt på det hela.

Annars, helt sjukt. Jag känner mig uppstressad av att E och H drar till Thailand snart. Jag vet inte, kraschar planet? Kommer en tsunami? Kommer någon tar ögonen från dom? Nej jag litar helt enkelt inte på det där. Jag hoppas verkligen att dom kommer ha as kul, och det kommer dom.
Men just dom-två-iväg-samtidigt, if the plane goes down,
WELL FUCKING DAMN.

Nej det känns som att jag skrivit typ en hel bok, fast det egentligen inte är något alls. Det var typ det här jag ville få ut, .. Eller, jag kommer komma på mer saker när jag stängt ner datan. Men whatever, screw this. And that.
I want to reconcile the violence in your heart
I want to recognise your beauty's not just a mask
I want to exorcise the demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart

You trick your lovers
That you're wicked and divine
You may be a sinner
But your innocence is mine

Please me,
Show me how it's done
jag vet inte riktigt om det går bättre eller sämre för mig just nu. För först känns det som att det går framåt, andra sekunden funderar jag på vart jag är påväg? .. Inte för att jag, tror, att jag gör något fel. Men det verkar som att alla andra lägger märke till någon slags förändring, och det är väl det som får mig att fundera. Åh, allting och alla gör mig bara förvirrad.

annars, praktiken har börjat. Jag hoppas, verkligen, att det kommer bli roligt. För idag sög allt. Jag satt ner, diskade, gick ut med Jennie, satt ner, satt ner. Och idag gick vi bara fyra timmar, imorgon går vi för in i helvete sju timmar.

nu, ska jag gå och fixa en cigg,
sen vara butter med hundra läxor.