torsdag, oktober 28

märker att jag har bråttom, men äh, jag hinner skriva litte litte. Är så sjukt jäkla lat, vill sitta exakt såhär hela dagen. En handduk och ett tangentbord, kass hållning för ryggen så allt blir värre och en mage som skriker efter mat.

Har levt på sallad hela livet känns det som, fast jag bara åt det till middag igår och lunch idag. Kaffe, ja kaffe har jag även druckit litte litte för mycket. Men så blir det, smått långsamt på praktiken. Men efter att ha spenderat en hel sommar åt ett sådant arbete klagar jag inte att sitta lite åt sidan med en kaffe kopp. Fast jag har lärt mig för längesen att tiden går fortare då man är i arbete.

Eller som nu när man skriver, gu så snabbt tiden kan gå. Man bara glider iväg med minuterna, också missar man bussar eller låter vattnet koka över. Varför svammlar jag? Har sovit bra tror jag och mår jäkligt bra vill jag nog påstå.

Är det dom här jäkla nikotinplåstrena? Är det koffeinet? Är det för att jag är så jäkla kär?

Och när började jag använda ordet jäkla? När slutade jag svära? Är det en svordom?

Ja, så många frågor jag hade kunnat ställa.
Och nu spårar också världen totalt, man kan få cancer om man rör i kvitton för mycket.

Nä jag får jäkligt ont i ryggen av att sitta still och ska börja fixa mig, en hel del ska köpas under 900 kronor. Baiziz! Också ska jag vara med Evelina, hon kommer nog få mig på en mer stadig normal nivå.