torsdag, september 4

manamanah

idag:
Klev upp tio över nio för att hannah ringde och väckte mig, orkade inte ta 30 bussen, så tof 50 bussen. Jag tänkte att jag hellre sover 10 minuter längre och fick ta att komma 15 minuter försenad(ja, det var värt det). Väl på skolan. lektion. Värmde upp med engelska, sen väntade ett kemi-prov, ja jag fick godkänt. Sen ringde hannah, vi skulle till min farmor som inte alls var hemma. Kul kul kul. Så vi drog till blå gåsen, festis+fyra kola :* .. Jag for hem, hannah for hem och halsflussa sig.

Hon har halsfluss och vi ska mest troligt på bio idag? om hennes mamma inte säger att hon inte får då. Annars ska vi dit och se på bög paret som ska adoptera :). Jag har hitills inte alls gjort mycket, legat i sängen och halv sovit lite. Inte varit inne på msn heller för den delen. Jag är hungrig och funderar på att se någon film, möjligen 'wanted' som jag nu sett att jag har. Och även sett att jag har massor med andra filmer, okej tre till, men ändå. Anledningen till att jag inte sett dom, är för att dom laddats ner genom limewire och därefter hamnat i en mapp där. Annars funerar jag på att ta en rejäl rensning, har jääääättte mycket musik, överdrivet, utrspitt och äckligt. Detsamma med filmer, förut raderade jag alltid efter att ha sett en film, men vad har hänt? har säkert 20 filmer genom torrent, plus series. Herregu, hur får det plats?

Så nu vet ni vad jag ska ha för mig idag, ruttna lite till. Och ett bad skulle inte heller sitta fel, fryser som en isbit i varm vatten. Åh nä, nu blir det så där konstigt igen. Auf wid..(?).. eh.. hejdå.