tisdag, september 9

There was a million ways to play

sådärja, nu har jag väntat 3 timmar på att mamma ska komma hem med snus. Vad ja menar är att jag har en del policy, just att jag måste ha snus när jag skriver, det gäller då när jag skriver allt. Så den här sidan har dröjt uppe ett bra tag. Smarta johanna glömde dosan hos farmor i morse, det var inte alls kul.


Iallafall, började klockan kvart över åtta och gick till halv två. Gu, vad var det jag ens skulle skriva? Igår var jag i vilket fall INTE på skolan, jag var hemma och inte gjorde något alls istället. Annars, hm.. Jag ska ner mot pappa efter middagen, vara med hannah ett tag och ta det lungt. Jag hade velat träffa evelina ett tag idag, prata osv. Så kanske stannar hos pappa och tar en tidig buss till farmor imorgon? (har mitt smink där osv.) också kan jag gå ut med evelina senare? Åhnej, jag vet inte.

Och som ni ser försöker jag tappert att beskriva min dag, ge lite bilder då och då, jag försöker och ja.. misslyckas, lika mycket som jag misslyckades med mitt te idag, åhnej :(. HAHA, inte fan försöker jag med något, egentligen ville jag bara att inte teet skulle känna sig allt för misslyckat.