tisdag, december 30

min ipod är död, for real.

Asså, för någon vecka sedan skrev jag ett inlägg om min ipod. Mer som ett till minne av min käraste. Jag tänkte att det bara spelad uvs och död för att få min uppmärksamhet på riktigt, eftersom den legat åt sidan ett tag. Jag visste inte dock att den var så smart, men tänkte att när jag installerar om den, raderar dens minne, om att jag ens glömt den, DÅ kommer den fungera. Ja, jag gjorde ju det dagen efter.. Hm.. Jag slog på en låt, och den började dampa, blinka, och sen blev det svart. Aldrig har jag trott att något elektroniskt kan vara så smart att ta självmord? Men det var min, min käraste käraste älskling. Aja, tänker mest på tiden tillsammans. Sedan sjuan, herregu.. SJUAN!!! And even then you give up. Jag fattar inte, min relation till den saken, omg. Alltid varit där, alltid funnits där. Och den har jag lyssnat på, MER än på någon person i hela världen! Jag har lyssnat på den dag in och dag ut, gu vad jag lyssnat. Okej, ja, det är en sorts mp3 och man ska lyssna på den, därför finns dom. MEN ÄNDÅ! Åååååh, nu måste jag ju köpa en ny iallafall. Kan alla bara suga kuk? Asså, jag blir så arg! Jag vill inte ens ha råd med en ny, för det kommer jag aldrig ha. Och ALDRIG ATT JAG SKA HA EN VANLIG MP3, JAG SKA HA EN JÄVLA IPOD!!! ...
Hej.. Okej, fjärde inlägget gillt? Detssutom så är den faktiskt halv sex på morgonen och jag har läst. Jag kom på att jag hade fått böcker av Hannah i julklapp, dom har varit rätt osynliga där i bokhyllan. Fast det kom jag på i.. Fredags? Fast då läste jag bara några sidor av 'Det fattas en tärning' Så kom jag på nu, hejvips klockan 3 (då jag läste från Edgar allen poe collection!) att jag faktiskt hade börjat på en bok. Så jag slog upp den, och bara läste. Det var ungefär som alltid, äääh, bara 10 sidor till nästa kapitel. ähh, bara 30.. Ähh, bara 150 sidor tills den är klar. Ungefär på det viset. Så jag körde bara på. Jag tänker inte skriva någon recension, för det orkar jag inte. Men bra var den, helt klart värd att läsa. Har läst hennes första roman 'I taket lyser stjärnorna' som jag tyckte var as dålig. Men hennes andra, var helt över mina förhoppningar, tummen upp. Ibland fattar jag inte vad en del tänker med, har två av Katarina von Bredow's böcker och läst 4 av hennes 6 böcker och en av dom är 'som jag vill vara' (som suger kuk) OCH alla verkar tycka den är bästa av alla hennes böcker?! Jag dööööör - det fick mig att inte tycka om nån av böckerna. Fast jag smyg älskar dom iallafall, tyst. Ja, såklart jag är övertrött och bara slamsar.

Men jag orkar inte med något annat än det, jag vill vara nörd, JAG VILL DET! Jag vill vara pluggis, få ett bra jobb, sluta vara blyg, bli rik, ha en snygg bmw och ett hus utomlands. Jag vill bli en författare, jag vill bli en känd författare, jag vill leva med en skrivmaskin cigg sprit och nålar. Jag vill kunna titta ut genom fönstret och få insperation som en fransk författare, jag vill bli en bra poet som Edgar Allan. Jag vill kunna röra folk med ord, RÖRA DOM. Jag vill kunna vara den jag vill vara inte den jag är, jag vill kunna bli det jag vill och inte det jag kan bli.

Jag blir så less. Vi lever EN gång, Vi ska välja ett yrke när vi är FEMTON, Vi ska plugga och jobba tills vi är 64, Vi kommer kanske inte ens in på det vi vill, på det vi verkligen vill, för att vi inte har nog med poäng. Seriöst? Hur många, ärligt, hur många kan se sitt liv nu exakt som dom vill i framtiden? Hur många har chansen att ens följa sina drömmar? Jag tror på meningen, vissa är helt enkelt födda till att få sina drömmar uppfyllda, andra inte. Och jag blir lika nedstämd när jag vet att min mening är i fras två.

Jag skärde in ett kors i min arm idag, av någon anledning tror jag att jag möjligtvis slipper mer svårigheter här i livet och jag anförtror mig åt något jag inte tror på. Jag vill tro på något, jag vill ha någon som förut. Vatten i öknen, en sol i regnet. Jag önskade mig ett halsband i julklapp, med ett kors, men det känns inte som ett sånt där riktigt kors. Jag menar, Thomas Sabo or whatever the name is... Det går inte. Inte nog med det, framöver blir det en tatuering på foten, okej, en fotlänk med ett radbands kors. Vad är det med mig och kors? Kan jag inte bara falla ner på knä och be? Men till vad? åhh, jag är förvirrad.


1. donkeybutt även dankäjbutt > eR eN mYsCcHet bRa VeN tIlL mEjJ , mYsCcHet bRa KlAsKåMpIzH sOm JaK gIlaR aT lEka MeD pO eN rAzchT. FoR pO rAsteN sO kAn vI rOöKa pO HazcHet. Po LekTioN Vi Kan IntEt VaRa tySta EfTer hazchEt. VoRa bEtyG eR uP i HöGstA gRad Ig:Et .. MyCcHet want To BE boB mArlEy, becuSe i GÅt high.

2. Hur mådde jag egentligen? Var jag hög på riktigt?

3. Vad är http://www.helvetet.com/?!

4. (hittade några dagboksinlägg även)

2006-06-19 12:12

hej. gjorde den här idag. och känner mig jävligt mobbad, éftersom jag inte fattar så mycket. men men, man lär sig med tiden. igår var jag med älskling. men kan ju inte vara med han varje dag eftersom de är så långt ifrån oss.. han bor i töre&jag i luleå(hertsön), så de är en bit. dessutom har dom höjt bussen, asså man måste betala mycket mer än förut. de är jävligt lågt! ;@. whatever, ska till evelina nu /lilljohanna

jag älskar dig jimmy { v

(förlåt, men det gav mig ett litet skratt.. För det första ligger Töre i Luleå?? För det andra hade dom inte alls höjt bussen, jag ljög för att.. Äh halv lång historia. För det tredje, jag älskade aldrig han? ..)

2006-06-19 15:36

hej.. de är en tjej i min data, jag känner mig udda. ojoj. fast de kanske är så för alla, och då känner jag mig inte så udda. men om de inte är så, om de alltså är som jag skrev först, då är jag ju udda. men annars inte. men ja, skitsamma! men.. ska till evelina snart, sen ska vi till hermanH. och sen vet jag inte, är desperat&röksugen, BJUD PÅ EN CIGGJÄVEL! .. :)

(HAHA, CP?! VADÅ TJEJ I DATAN?! jag dör, jag var verkligen uvs ellernå....)

20 jun 2006

hej :D just nu lysnar jag på länken som är på min press, man blir typ fäst vid den och man blir as glad av den :s. de låter som att hon sjunger på finska ^o). men de gör hon nog inte. hon ba: barabaralala ragadagadudej korikangenkirikirikiri kirikungkej warabarararabaaradudendej ertsatsesdej barillasigsbararakdd osv :s :). nu ska jag nog ta en morgon dusch ;o. jo. de lät bra. sen ska jag nog dricka ett glas mjölk. vifråse vad som händer ;). cya / äldjäyh

(hoppas ni la märke till mitt eget skrivna lyrics till purjolök sången, polka sång? whatever. Hur som helst var jag nog inte så... Normal på den tiden jag hängde på HELVETET.COM.)
sitter och tittar runt över allt. Inget stör mig inatt, inget som gör mig arg, inget som gör mig sårad. Jag känner lugn och friad, jag varken hatar eller älskar, bara är. Har börjat skriva på något, som känns. Det ända som känns just nu. Åhh, jag tänker typ för mycket. Joel distraherar mig med något han tänder på, och skriver typ en massa : MHHH, aahhhhh. Efter varje klipp från youtube han skickar, lets see.. Här är en av dom :)


Och jaaa, han skickade bara Walk over crushes.
Joel sluta vara så fetish!! :/