måndag, januari 18

åh, dagen har varit mysig. Såhär riktigt mysig och rolig. Jag tror jag är kär i min klass? Verkligen inte love at first sight, men .. Nu, pprrr!! Och förresten, jag ska bli testkanin, så här ser det ut:

-Jag ska motionera varje dag, äta regelbundet och enligt tallriks modellen.
-Jag ska även sova minst åtta timmar och till att börja med i en månad.
-Resultatet ska bli att jag blir smartare, sundare och piggare.

Det här kom vi fram till på idrotten, eftersom en undersökning säger att man blir smartare av just motion! And i need em' both 8-) .. Så, ja. Jag är aspeppad, äter mat just nu och det är mest kött och paprika. Im getting there!

Nackdelen, som egentligen är en fördel. Jag får inte dricka alkohol!!
Fast det här kommer bli bra, as bra.

Jag börjar redan idag, egentligen skulle jag börja i februari och månaden ut.
Men jag kör idag, blir promenad till Jennie sen.

Också kommer jag måsta skriva träningsdagbok, där det kommer stå om jag typ.. Känner mig lite smartare. Men jag tror egentligen med smart menar dom, mer koncentrerad osv. Så ja, det här kommer bli as great.

En annan nackdel, kaffet och cigaretterna...
Jag måste trappa ner på båda,
vill man så går det.

Och ja, ikväll blir det att plugga hos Jennie! myyyys.
jag vaknade halv sju och var as pigg? Det gick verkligen inte att somna om. Men istället har jag hunnit en del, ätit bra frukost, tagit min kopp kaffe, fixat mig, duschat och även hunnit se på the voice! Ohgod. Så är pigg och ja, ganska glad. Idag har vi indrott, dock teori, whattaaaa?? Teori på idrott var inte något nytt för mig, men att jag ska få uppleva det, may oh may. Bara för att få godkänt på idrotts provet, haha. Så geekigt, prov i idrott.

Annars tror jag att jag drömt om troll, jag är inte säker, men jag tänkte på troll imorse. Så, hmm.. Eller så har jag drömt om katter. Hur det nu går ihop. It was something. Också ÅHH, jag såg avatar igår!!!! I die i die i die i die i die, hundra gånger om. Jag vill också vara blå och se ut som värsta katten. Fast jag tror jag mest vill ha deras tänder, och deras värld. Eh-hee..


Annars har jag flätor idag, det var inte igår.
Också myskläder, mycket grått och vitt.
Och tjocksockar (a)

Ännu mer annars,
Lars winnerbäck - Timglas
Placebo - Fuck u
Kent - Rödljus

hela dagen :*