onsdag, december 16

You wait for fate to bring about the changes in life
which you should be bringing about by yourself
Romeo save me, I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head, I don't know what to think.
jag gör verkligen allt jag inte borde göra, för det jag ska göra egentligen är läxa. Det brukar börja med att jag tar fram saker, allt jag ska plugga, och det slutar även där. Fortfarande förstår jag inte vad som händer med mig och skolan, det gick iallafall bra och ja, jag har godkänt i de flesta ämnena. Men sen så har jag även ig varning, i matte till exempel.

sen är jag rätt stressad, ett mål om dagen, en massa koppar kaffe och en jävla massa cigaretter. Jag skyller mycket på att skolan gör mig stressad, but who's to blame? Mig. Jag gör ju inte något åt det, och det gör mig givetvis mer stressad.

Två matte prov på fredag, känns inte så jätte taggat. Ett omprov och ett nytt prov, inte helt okej. Jag sover ensam eftersom mamma är borta för tillfället. Nog för att jag egentligen trivs bäst själv, men det har varit ett bra tag nu så här. Jag har tröttnat på mig själv, för jag lessnar på saker så snabbt. Jag blir fundersam så lätt. Jag vet inte riktigt vart jag står, men idag har jag faktiskt varit glad mer eller mindre.