fredag, juni 17



Äntligen har jag hittat den, MH-HMMMM!!
helu-di-lu. Sitter i solen med en kaffe och en cigarettis, tjillar ba. Gårdagen var lite bajsig, eftersom i onsdags kände jag mig små förkyld, och det utartade sig ganska stort under natten. Kunde inte andas, var täppt i näsan, ögonen kändes som golfbollar, hostade i ett(sån där hosta då man hetshostar för att fortsätta hetshosta direkt det slutat), huvudvärk, bla bla bla, plus att min värk i kroppen tydligen blir tusen gånger värre då jag blir sjuk. Ja, det låter väl kul?

Som tur var hade jag ett kvällspass, 13-21. Så när jag vaknade klockan tio påbörjade jag alla möjliga förkylningskurer. För jag vill jobba och jag ville bli frisk. Började med att stoppa ingefära i teé, sedan hämtade mamma mig, för jag tänkte om jag hittade ett par skor på hennes bekostnad skulle jag även bli frisk. Jag hittade inga skor. Istället backade en fet jävla bil in i hennes bildörr, och det slutade med att jag stod och skrek på dom då dom inte tog på sig skulden. Och vi vann fighten. Pfft, komma och sätta sig emot oss! NA-AAH

Så vi började om på noll, fick rinexin och köpte hostmedicin. Åt någon värktablett och drack vitamine well. Faktiskt, så kände jag mig bättre. Trots att jag lät som typ.. en anka? Och var troligt segtänkt. Att jobba kväll gick iallafall bra.

Det som oftast är med förkylning är att man har en jävlig dag, då man tror man ska dö. Sedan dagen efter (idag) är man bara täppt i näsan. Lite träningsvärk i bröstet efter allt hostande. Lite öm i halsen, lite trött. Men man är nästan frisk. Det passar rätt bra nu när det är helg tycker jag!

Säkert skit kul att läsa om min hälsa för övrigt. Väntar ett kvällspass, 15-20 (fast det kanske jag redan skrivit?), fem snabba timmar. Så planen är väl att bara tjilla in i de sista och sedan komma hem för att pussa på min André.

PUSS