lördag, november 22

Jag har fått klagomål från en viss person. Att min blogg är dålig, sa hon verkligen Dålig till och med? Skitsamma, iallafall klagomål. Hm, det var att jag skriver ointeressanta saker och .. tråkiga. Men I Will Tell You Why, för jag har ett liv. Okej, just nu och hela kvällen har jag och Hannah mest suttit ner och redigerat massa bilder och filmat och lyssnat på musik. Men iallafall, jag har ju ett liv ändå och har inte tid med att lägga ut blogg inlägg som är roliga varje dag. Alltså, jag vet att jag inte heller har några läsare, eller jo det har jag ju, men.. So what? Im still a rockstar and i dont neeed you .. guys?? Pft, better off alone. Har redan sagt Varför jag skriver blogg, för att skriva av mig, och tidfördrivande är det ju också. Men, sedan tar skolan mycket tid. Och när jag kommer hem sätter jag mig absolut inte vid datorn bara för att skriva ett inlägg, det är inte ens i huvudet. Möjligtvis då det inte finns något att göra, men ja. När jag kommer hem brukar jag oftast ta ett glas vatten och lägga mig ner med en bra bok, bara för att ta igen mig lite? Sedan äter jag, sedan städar jag (jobbet som ända tjejen i huset), vilar, går ut? Är med någon? Vad jag då känner för. Sedan, datorn. Så kan ni förstå att jag inte ens VILL ha en rolig blogg. Just därför tog jag inte åt mig, för jag tycker jag är den bästa iallafall ;). Kidding, näemen. Nu känner jag att jag nästan är på väg att börja nämna namn, så nu.. Nu, hejdå.

HmHmHmHm. Jag vet att jag kommer få en dator i julklapp med en platt skärm -.-' Well just damn it, eller jag får oftast vad jag vill, så jag förstod det direkt när jag nämnde min önskan. Men nu vet jag ännu mer :(. Men nu ska jag äta? Fast laddat ner PS CS4 idag, och eftersom jag haft CS3 förut, så gjorde jag en test bild för att testa lite grejs. Haha, pinsamt, but here is it.. 8)
enbart nöjd med ögonen, haha.
Åhhhh.. Är jätte jääätte trött och vill typ bara ZzZzZzZzZzZzzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzzZZZzzZ* .. Men nä, för jag ska skriva nu. Alltså, Twilight filmen.. Det är nog.. Något av det bästa jag sett? Men.. Det hade jag inte sagt ifall jag inte läst boken innan. SÅ fuck u kuriren som gav dålig kritik, ni har inte läst boken. Och man måste läsa boken. Asså jooooo.. Och JASPER??!?! HAHAHAHA!!!! Jag mer än dog och ville typ lägga mig på golvet och sprattla :/. Men han var HELTUNDERDUNDERBAR! Mwihi :). Annars, Edward var ju ganska .. PRRRRR-PRRR-PRR!! Asså nääääe :/.. Men igår städade jag hela huset efter skolan, sen vilade jag, sen städade jag mer. Sedan ganska myckets enare kom Hannah och vi slog på Madagaskar Escape 2 Africa, pprr. SÅ nåjåååååå, igår såg jag inte ett stjärnfall, utan ett komet fall. Det var prettty obehagligt :O.. Mh-Hm, ;)