söndag, juni 26

fredag:

Började med jobb till ett, efter det bla bla bla, sen for vi till Andrés mor där vi blev bjudna på midsommarmat! Spelade kubb och hade det trevligt :) Efter det cyklade vi till Linus, där alla dom andra gurkorna var. Så satt där till ett tiden, sedan cyklade vi mot Lövis där det var fest just bredvid oss. Kände mig trött, så gick hem två. Tog en dusch och drack vatten. Vaknade kanske.. 20 min senare? Av att en tjej kom in i lägenheten. Fick panik och gjorde mig redo för attack. Gestalten närmar sig sängen och tänker hoppa på mig, hon han se min panikslagna förbannade blick och sa:
- DET ÄR JU JAG!! CAMILLA!
He-hee... Hon förklarade att André bett henne komma in och pussa på mig. Jag blev piggare, tog på mig kläder, och begav mig ut igen för att fortsätta midsommarfirandet! Vi kom hem kring fem någongång.

lördag:

Vaknade av att Camilla kom in i vårat rum och frågade om något lösenord, därefter kunde jag inte somna om. Beställde mat, camilla for hem, André vaknade, jag började fixa mig för att det tydligen var brännbroll klockan tre. André åkte med bil till golfängen, jag tog det lungt och tog sedan cyklen och mötte upp Robin så for vi dit också.

Min kondis hotade om att kväva mig till döds framför barn och vänner, så jag gjorde ett klokt val att sätta mig på sidan om. Skrek istället och hejade på, vilket kanske inte är så bra med tanke på hur brutalt misshandlad min hals är av all min hosta. Inte att rekomendera.

Hörde någon säga att Byske camping is the shiiiietz, så dit for vi. Inom loppet på en timme hade vi bestämt att fara dit, fixat alkohol, bokat en stuga, packa och hämta upp alla som skulle med. Spontant, vilket inte är min favorit alla gånger. Men det var skönt, lämna Luleå, lämna allt, bara ta med ett ombyte och en massa öl + ett otroligt underhållande gäng!

Vi var sju pers som skulle dela på en fyrbädds stuga, det vi inte visste var att det som menas med fyrbäddsstuga är alltså en 120 hård säng + en bäddsoffa. Jag och André slapp dela i slutet av natten, hehe, vi fick en hel säng för oss själva! Tobbe och Sandra gjorde med andra ord ett väldigt bra beslut att sova i bilen ;D haha.

Äh, fulla som djur och jag däckade med André ett. Men vadå, framtill den tiden hade vi allihopa kul. André ville även att jag skulle sova med hans gitarr, att jag skulle krama om den. Men sa till honom att den går att lägga under sängen..

söndag:

Vaknade, till och från hela morgonen. Tills min hosta bestämde sig för att reta upp min mage och få mig till att spy. So i did. Och mådde skit mest ända fram till ett. Resturangen tänker jag inte ens ta upp om, beställde en carbonara pasta, efter en timmes väntan på maten, kommer hon som jobbar där och säger: Visst hade du en pasta ashlibashlisisiab? jag ba: Eh nä, carbonara? Hon ba: Jahaa.. Men kolla, det här är med samma, fast med kyckling, vill du ta den? Jag ba: men nej? Så kom hon tillbaka efter 15 min, och sa: förlåt att det dröjde. Min mage kurrade så mycket att det ilade i mina stackars ömma nerver i hjärnan, och när jag tar emot tallriken ser jag att det inte är carbonara, utan något jävla pasta med fläskfile.

Fa alltså inte dit. Allt sög, maten var äcklig och dyr, USCH.

Vi kom hem tidigt, packade tvätt och tvättar just nu.
Myskväll, för imorgon ska vi vara pigga för jobb!