söndag, november 30

Åååååhh... På alla veckor av skolan som gått, har jag inte ens unnat mig en tanke 'ååh, skola imorgon' Inte ens på söndagar, mer än om jag haft en rejäl baksmälla, vilket jag inte tror har inträffat. Men idag känner jag bara, Jul Lov Nu? Som om måttet är rågat, jag måste få vila. Mina ögon är uppsvällda, precis som förra veckan. Och jag tror en eller annan sovmorgon kommer att förekomma denna vecka, och veckorna fram över (tills jullovet). Håller tummarna på att katten är klar till nästa helg, samt att snön har fått chansen att stanna, Gud kan väl hålla sig två veckor iallafall? Sjukt skotersugen, och tänker på alla stunder i vintras (jag har raderat alla tråkiga, besvikelsrika och ledsamma moments) men allt annat rinner ut i blodet och laddar upp mig. Haha, så sjuuuukt trött. Inte sant ens, huvudet värker som en tickandes jävla bomd och mina fingrar skakar. På vänstra sidan av halsen känner jag en enorm smärta, inte enorm, men det gör sjukt ont. Jag vill inte bli förkyld, men det är väl bättre det än att masa sig upp ur sängen sovandes varje dag? Alltså, jag är trött när jag vaknar, trött när jag ska sova, trött nu, trött då, tröttast med matte tal i skallen och i en bok framför mig. Kände nu att huvudvärken tickar ner, bara för att få sin explosion och sedan börja om.
(lägg märke till .. vad heter det? .. Glasögon? Euhm.. Måste nog önska mig ett par nya i vilket fall som helst, det där går ju bara inte. haha!)
Though today our hearts are breaking,
And time is standing still;
We’ll face this day together, knowing that our hope is real.
Hejhejhej.

Vi vaknade typ kvart i ett ellernå, och somnade vi fem tiden. Åhgud, jag är så sjukt trött. Innan vi somnade igår, skulle vi se på någon film. Först skulle vi se den jag väntat hela helgen på att den ska ladda klart, SÅ JÄVLA OVÄRT! Eller vi såg typ, 20 min och typ tog av uttråkighet. Sen så tänkte vi att vi kunde se Carver, som enligt Aske är typ världens läskigaste-obehagligaste-hemskaste film, och .. Nej, den var int något utav det. Men okej, äcklig var den. Fast, then again, vi såg bara 20 min från den också. Haha, men vi var trötta, key? Så vi släckte och jag läste lite. Inte för att jag kommer ihåg vad jag läste, mer än att ALLT hände. Och igårkväll beställde jag två böcker och har bestämt att jag endast får beställa böcker för 100 kr i månaden, great!

Annars.. Dricker saft och suger på en mumrik. Funderar på att lägga mig ner ett tag och läsa, sjukt trött somsagt.
nämen halojsan!

Ikväll har jag varit med Evelina, och är det fortfarande. HmHmHmHm..... Vi har inte gjort något alls, än att varit ute och filmat i skogen och HHAHAH, varit helt utflippade. Och anledningen till varför jag skriver är för att Evelina bad mig att skriva ett roligt inlägg, pfft, som om jag kan? Det lät som om jag trodde att jag kunde det, asså men seriöst, naaah. Sååååå.... Nu loggade hon också in på msn, knäppis? Jag bad hon hämta kameran också sätter hon sig vid en datorn, frisk flicka 98. Hmmmm... Alltså, .. Vi har sett en film som var på tv också, om något psyk ellernå sånt. Och sen så har vi filmat, fast det har jag redan nämnt. Asså, vi är båda rätt övertrötta tror jag. Klockan är fyra nu, typ, ja, najs. Asså nääää, FÖRLÅT MEN JAG ORKAR INTE!!