torsdag, februari 12


SÅ GRYM! ..
when you love someone, take it slow,
dont let they rape your pussy hole <3
Alltså, en sak. Facebook. Jag förstår mig inte på det? Asså, .. Jag kommer aldrig förstå mig på det. Det måste ju bara vara nördar som förstår sig på det. Ingen normal kan förstå sih på det?! Och hur kunde det bli så ett sjukt MÅSTE?! Asså seriöst, för snuttis och allt det där. Sen lunar, sen bdb, nu facebook?! Jag får så panik, för helt plötsligt står det där bara: Stig helmer har svarat på frågan: är Johanna jacobsson Lojal? Eller: Gustav Bajsorvar har svarat på frågan: Hur cool är Johanna? ELLER: Bajsorvar Olsson har svarat på frågan: FINNS JOHANNA JACOBSSON!? Åååååh herregud, vad är det här för något? Har jag en färdig quiz som folk bara kan komma och svara på eller vad?! Asså, ..... Fattar ni? FACEBOOK, och vem är folk?! Åååh, jag tror jag måste dö? Asså jag tror det. Också går det inte att radera sin användare. SICK!

ALLTSÅ..... VAAAAAAAA?!?!?!??!!? omfg.
'man vänjer sig (8)' ... något jag kommer nynna på resten av dagen.

I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayed to a god that I don't believe in
Cos I got time while she got freedom
Cos when a heart breaks no it don't breakeven

Her best days will be some of my worst
She finally met a man thats gonna put her first
While I'm wide awake she's no trouble sleeping
Cos when a heart breaks no it don't breakeven
Even
No

What am I suppose to do
When the best part of me was always you and
What am I suppose to say
When I'm all choked up and your okay and
I'm falling to pieces, yeah
I'm falling to pieces

They say bad things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding
Cos she's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks no it don't breakeven
Even

underbar låt, The Rasmus vs The Script, mycket bra och jag älskar MTV!
Och praoen? Vet inte hur det blir, klockan är ju ändå halv ett?
Aja, skotern kommer snart hem, då blir det att leka :)
YO! ... Har just sett MAN ON WIRE som jag tycker alla borde se. Philippe(?) som kommer från Paris, är en lindansare. När han var kring 20-25? Så gick han mellan WTC, fattar ni?! WORLD TRADE CENTER! Det är 450m högt och han skuttade där, på en wire! (vet inte hur man säger på svenska) Ja, Lina, men .. Asså, såklart sån där järn.. Stål? Lina. Så ja, Wire! Han hade planerat det sen han var sjutton och då hade han bara läst i tidningen om att dom SKULLE bygga en tvilling byggnad, och då tänkte han typ: That is soooo destany, and SOOOO made for me. Sagt och gjort, fick mitt hjärta att pumpa adrenalin och tappa andan. Åhgud, kan typ inte förklara i ord? Men det visar också hur olika människor tänker och att det inte handlar om att man ska vara rädd i vissa tillfällen. Jag menar, för honom var det ju något han skulle dö för, obviously! Och det säger han också, vad skulle det göra om jag dog för något jag älskar? Åh, amazing film :). Den har alltså uppehållit mig i 1.30min, sjukt värda.






Annars, Mitchell Davids hade lagt ut en ny film och fick mig att piggna till. Har jag nämnt att jag hittat polaroid film från en svensk sida och beställde igår? Okej, men nu har jag det. Har jag nämnt att jag typ längtar galet? Nej för det sa jag nu! ÅÅÅÅH.. Så nu ska jag.. Turn off the light, turn off the light (8) .. (är det inte en låt?) .. Whatever. Också kommer jag såklart ha rå dåligt .. vad heter det? Inte självförtroende.. Men.. åhh! När man typ blir sadface om man.. nä.. jo, om man typ inte kan göra något för nån? Eller asså, ja, dåligt *HM-HM* .. Ye, hoppas ni förstår?! Ja, för mina kissekatter vill vara i mitt rum hela tiden, men jag bara stänger dörren också vill dom sova här, och krafsar på dörren och allt, och jag bara: LALALA! *händerna för öronen* .. Liksom baaah: BU-HUUU *underbett* (bara frida som förstår.)

Nej, nu pratar jag för mycket?! Jag är trött. Jo, så var det ju. Och jag skulle ju släcka, och sova, och drömma och ha sovmorgon! .. OCH IMORGON KOMMER MIN SKOTER, AKJSFKSDJBFJK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tror ni det blir lite provkörning?! DAAH! Jag dör, jag är kär, jag har saknat min catze! OCH NU ÄR VI FULLBORDAT KT-TEAM HANNAH! .. löööwes.. I.. catzeskoter. Tror ni jag kommer slösa ett kort för 17 kronor på den? JA :(..