måndag, april 20

det är en hel del jag tänkt ta upp, men vi ser hur långt jag orkar.

Till att börja med, jag sov i stan inatt för att farmor nu farit till turkiet. Sist jag sov här gick det bra, sov ju här 5 nätter. Men inatt, O M G! Ni vet sånna där gamla klockor, DING DONG. När det slår typ 7 så ding dongar den 7 gånger, osv. Ni fattar inte, den kändes som om den ding donga för många gånger och för mycket. Så jag somnade klockan fyra. Sen ringde DING DUNG DRUM ALSFNS klockan sju, hur tror ni jag kände mig? Inte nog med det, såklart tänkte jag koka kaffe på en gång. Vad tror ni hände? STRÖM AVBROTT! Jätte kul.

Men skoldagen gick bra, umgicks med Camilla på lunchen. Seriöst, alla är sjuka. Och jag är också sjuk, men jag måste ju vara i skolan. Det är ju ett krav. Till skillnad från er som stannar hemma idag, ni är ju inne på en linje iallafall, tummeupp.

Jag kom också på att jag tror ingen läser min blogg när jag har musik, antingen tycker ni inte om den, eller så lyssnar ni på egen musik också blir det helt KJLNDSKBFDS, eller så lyssnar ni inte på musik alls också skiter ni ner er när det slås på musik nu. Även en till sak, jobbigt när den är längst ner och ni måste scrolla för att slå av den. But you see guys, jag hade en plan bakom det här. Det är nu jag kan börja bli lite privat här ;).

Vad mer skulle jag skriva? På fredag flyttar vi ju! O M G ZZZZ. Jag vet en som hoppar av lycka, EVELINA! Hon är glad om nån, för nu kommer vi bara kunna: YOM8, KOM HIT PÅ EN COFFE. YOM8 COME FOR A SMÅKE. YOM8, COME FOR SOME AQUA. Det blir najs. Jag hoppas Hannah är lika glad, ANNARS :@ ..

Jag orkar seriöst inte skriva mer nu, för nu är jag jätte less på att skriva. Mjahahahauö. Dricker kaffe nu iallafall, det behövdes. Vet inte om jag skulle åka buss med Evelina hem, men ahh.. Ska sova hemma inatt så jag har GANSKA mycket pack här. Men .. Nu räcker det.