onsdag, oktober 21

åååhhh, jag har varit uppe sen 7.40!!! och jag är ledig 8-), så (!!!!!!!!).. Jag skulle vara hundvakt, eller lämna hunden på morgonen. Och jag tänkte faktiskt att han skulle vara pigg och glad när jag vakna, men ehhh.... HAN SOV?! så jag typ bara: WHY YOU LITTLE!!!! Drog upp han ur sin lilla bädd och stängde dörren så han inte kunde gå dit igen. Gick typ, åtta? Lämnade han och gick hem.

Eftersom jag såg på film med Rasmus och hans kompis till halv två, så var jag rätt trött ändå. Men jag bestämde mig att inte gå och lägga mig, för jag skulle städa hela mitt rum hos pappa, så jaa.... - morgonpigg? - JA :) (y) .. - Seriöst, gå och lägg dig, klockan är ju bara nio... - NA-AAH! Jag ska vara vaken! och jag är inte trött, hehehe ;). - Nänä, prova lägg dig då.
Jag gick så klart och la mig, en sekund senare, zZz... Vaknade igen elva, ohgod! Mötte Frida en snabbis kring halv ett, sen drog jag hit.

Men vet ni, jag har möblerat.. mublerat? ...???? eh.. You get it! HELA MITT RUM! Själv of course, SOM ALLTID :@ här får man aldrig någon hjälp. Men det gick bra, SOM ALLTID! ;) Är as mysigt nu, det som var mitt sovrum är data/tv/mys rum, prrrr... Och min stora säng, EH, tror ni den fick plats någonstans?! Så ja, den ligger lite fel kanske i andra rummet, men so whatever!!! Jag har iallafall varit duktig.

Idag vet jag inte vad som händer, skulle kanske vara med E? Så ska väl ringa henne på en stund. Blir väl att, hmmm, lets see... Ta tag i mina tusen läxor? Låter as great. Och i helgen, .. Är typ inte ens fest sugen, ovanligt?! Så blir väl att kanske hyra film för en gångs skull.