måndag, mars 14

Kommit hem från vårdcentralen för bara någon sekund sedan, känns bra nu. Jag går alltid och oroar mig över sjukdomar och över min hälsa, försöker ge mig själv olika diagnoser och är sällan lugn kring det. Tror det beror mycket på när man går omvårdnads programmet och läser om just sånt.

Har iallafall haft problem med mina höfter(&höftkulor), bäckenbenet, svanskotan och ljumsken i över ett år, men inte först i höstast orkade jag kolla upp det då besvären blev allt fler. Har du läst på mycket och trott att det varit det värsta, typ att jag har cancer och måste operera bort mina ben! haha.

Nä, nu har jag och de olika läkarna jag stött på äntligen funnit problemet! Om jag hade kunnat komma på namnet så hade jag sagt det, men som alla andra svåra ord är det inte så lätt att komma ihåg. Nu har vi gjort upp en plan, går på en voltaren kur och får se nu om det blir bättre. Det känns så jäkla skönt när man får namn på saker, känns som en tyngd lyfts.

Så hann inte på min enda lektion, blir att dra fram böckerna nu då. Idag är en bra dag, jag är så glad för alla jag har omkring mig och som står ut med mitt eviga tjat om sjudomar hit och dit! :) Ni ska allt få en guldstjärna av mig en dag, ska bara hitta de allra finaste.

Hehe, ja sitter här och har jätte kul somvanligt. Funderar på att kanske träna idag, fick värsta flashbacken när jag såg bilden från igår då jag bara tagit kort på min kropp. När jag höll på att lägga upp den kom min fina kille och kommenterade den på en gång,
- Va! Vad smal du såg ut!
Det högg till lite sådär i hjärtat,
- VADÅ!! Jag är så smal!!!

Fast skenet kan bedra, olyckligtvis. Så om jag ska vara fit till sommaren, så måste jag nog börja med ett skarpt tränings schema. Men det är så lätt att skylla på annat, eller vadå skylla på annat, jag vill ju träna. Faktiskt är vi mitt i en flytt och packning, jag har även en massa jäkla skoljobb att ta tag i. Hur mycket jag än kommit ikapp, har jag märkt att man faktiskt får läxor sisådär två/tre gånger i veckan ändå. No wonder man blir less och bara kastar allt i papperskorgen tillslut! (hehe.. ehh.. inte för att jag gör sånt!)

En annan sak, imorgon får min klass besök av min Madre som håller på att skola sig till Vård lärare. Så hon kommer hänga med oss på psykologin ;) hehe, men vad har jag att vara orolig över. Jag är värsta mvg eleven och sitter alltid tyst i ett hörn.

in this tug of war, you'll always win, even when I'm right


Lördagen blev as bra. När jag slutat jobb fick jag skjuts hem, såg klart matchen, Luleå vann givetvis. Camilla pallade rumpan hit, så vi började slurpa champange och vin! Sedan gick vi till tuna där det vankades förfest, råkade ut för fylle hicka fast jag inte ens var full? Så kanske var det bara en envis hicka. Sedan drog vi in på Corner där endast Niklas gjorde oss sällskap, fast självklart träffade man andra sköna kottsar ute.

André lämnade All star och kom dit jag var, vi svamlade på vägen mot taxi och svamlade hela vägen hem, haha. Så det var en bra kväll, jag mådde sjuuukt bra! Fast det gör man ju med rätt människor, <3!

Har fått tummen ur röven och börjat städa upp här bland alla flyttlådor. Fast 50% av allt stök var faktiskt mina kläder och läxor. Annars så händer det inte mycket alls, har tid på vcrl klockan 13 så taggar väl det, wohoooo. Det var något mer, hmmm.. Ja det var det säkert, men tydligen inte så viktigt när jag glömde det. CHOPCHOP, pözzN