söndag, april 3

ÅH im such a geek. Har lagt märke till att jag skriver puss efter typ varje inlägg. Men det är väl ändå mysigt? Jag tror jag började som oseriös, och nu bara fortsatt och tycker jag är asgrym? Antagligen, jag är as grym. Grejat på med lägenheten hela helgen, samt umgåtts med fina människor och lite alkohol! Eller inte för min del igår, även fast jag verkade bakom flötet så var det bara pågrund av a whole lot of redbull också var jag rätt seg och bakis.

Så ja, uppe med tuppen idag och fixade i lägenheten. Sen så for vi till ett hemligt ställe och åt jätte nyttig mat. Sen for vi och hälsade på KISSEN!! Åh, min underbara bejbis. Hon verkligen sprang och mötte mig när hon hörde min röst, hjärtat!! Nu har André farit iväg och skulle tatuera sig, jag sitter här. Ska ta mig en dusch och ta på mig nå myskläder för att plugga lite engelska.

Och åh, det är helt skönt när det tar typ år och dar för mörkret att falla! Känns verkligen som vår nu, hehe. Längtar bara till i sommar då vi kommer ha grillfester och gu vad jag ska sola på våran stora altan, YEY! Enough, hejdå.