måndag, september 28

jag förstår inte.. Har ju varit en hel del med Evelina på senaste tiden, som ni läst och sett. Och som det brukar vara när man umgås för mycket med någon, så går det bra till en början, tills en liten sak utlöser världens bråk. Vi har haft det där problemet och det har varit anledningen till varför vi haft så långa perioder utan att ens se varann. Men nu, nu har vi umgåtts sen i början av augusti, varje dag nästan. Senaste veckorna sen skolan började, varje dag. Vi har väntat och väntat på att bomben ska släppas, vi har slagits och små tjaffsat, men blivit vänner andra sekunden? How the.. ??

Den här kvällen spenderade jag hos henne, vi såg på Hollywood fruar och i reklamen tog jag upp pratet om min jävla eyeliner som jag vet har varit hos henne och som hon vet bara varit hos mig. Sen anklagade hon mig att jag skyller på henne och jag säger att jag inte gör det, utan att det bara är konstigt att den försvunnit.. Ja, det blev rätt hett där en stund. Jag trodde bomben släpptes helt enkelt. Men så började Hollywood fruar, och båda la fram en kommentar i samma sekund, och bråket la sig tamt.

Vad har egentligen hänt oss? Orkar vi helt enkelt inte bråka eller vad? Det här är så äckligt onaturligt för oss, vi borde ha dödat varann för länge sen, men.. Ja, .. Väldigt konstigt det här.

Nåja, tagit en dusch och ligger nu i sängen, såååååå klar för att sova. Imorgon väntar en longy looong day, men vi gillar läget, vi är tvungna. NATSINATSI!

update:

HAHA, jag skulle sovit för hundra årsen. Men vet ni vad jag glömt nämna? IM OFF THE CIGGZ AND SNUFFZ! Istället blir det plåster och wigleys EXTRA! Och vad mer.. Eh. Jag är ashungrig, för jag har ätit lite av den där mackan klockan tre, sen innan det hade jag inte ätit först sex på morgonen.. What kind of diet am i on?! ... och en annan sak:
I MADE HIM SAY IT! gosh, jag är så stolt, pusssssiz.
shulufuckerz. Jag och E har planerat, eller .. Vi har två problem som vi har som uppgift att lösa, fast hon ligger ett steg före mig, damn! Jag vet faktiskt inte hur jag ska lösa mitt lilla problem, eller det bärjar bli rätt stort nu. Så, go, go, go, go Evelina its your dream '..n'

Annars har jag köpt ett fett kollegie block och powdärh. Och jag skulle köpa min efterlängtade snusmumrik penna idag, men den var slut. Så halvt deprimerad över det, åhåå. Köpte även en räkmacka och ramlösa från konsum påvägen hem, jag var ashungrig, men vet ni vad? Mackan's bäst före datum var imorgon, så jag var inte så sugen längre, CURSE!

Detssutom ser jag på Tyra Banks show, där Kathy Griffith(?) gästar. Gissa vad hon just sa? Att hon och T.I. har tydligen dejtat, eller DEJTAR. Och att han ringer henne från fängelset osv. ?

Tyra: har du en crush på T.I?

Hon: Nej det är tvärtom.


nice girl you got there...... yeeeee...
är på data, funderar fortfarande varför jag ens kom hit idag. Eftersom det vi har är data, SV och idrott sen data igen. På datan, har jag inget att göra. Eftersom min 'kompis' så att säga, aldrig är här. Så det ända jag gör är att kolla en massa jävla bloggar, vilket inte är roligt mer. På svenskan, hmmm... Där händer det väl aldrig något. Idrotten, ja vem är sjuk idag? Jag har sjukt ont i magen och känner mig bara konstig plus att jag är förkyld, så vad i helvete gör jag här? Imorgon är ju våran allas älskade TISDAG, vilket då betyder hel dag. Jag borde inte klaga, när vi ändå har tre hål. Men det är så svårt att inte göra det, matte väntar :/. OKEJ, om man är lika stor missförstår-allt-till-sex som mig, så var den där meningen perfekt för det..

I won't forget the way you made me feel,
tänker forfarande på en liten grej från helgen,
damn me.