tisdag, juni 15

introduktion(??) idag också, like i said yesterday. Var faktiskt helt okokokokko. Börjar dock jobba imorgon redan, sen på Torsdag också. Och nästa vecka Tisdag. Fullspäckade schemat börjar dock efter midsommar. Är nöjd med mitt schema, kommer nog ramla in mycket cash möney. Dock har jag bara schema till vecka 28, hoppas nästan att andra schemat blir mer proppat.

Efter allt detdär tog jag bussen till stan, skulle ta bussen hem men la märke till att den var 20min kvar. Blir sjukt less på att bussarna går så jävla sällan hit. Fast det kanske ändå är bra, för det får mig att bli så sur att jag promenerar hem.

Väl hemma laddade jag min telefon som höll på att dö, duschade snabbt och städade upp i mitt rum. Drog sedan till André eftersom han lovat mig middag. Var kyckling med fetaost och bacon och potatis som kallades något konstigt. Men det var ASGOTT! Tur att han kan laga mat iallafall, för det kan jag inte.

Igår kan jag ju säga att efter mitt blogginlägg blev det inte att sova, utan att springa hem för att byta om till bikini. Sedan kom Lena, Hanzi och Bodil för att hämta upp mig. Blev ett första dopp i trollkärn/tjärn(?) ... Yea 8-)... Me jag lever ju iallafall idag. Lite små kall och ont i halsen, fast det var ju värt det.

Idag blir det nog vattenpipa, i think.