tisdag, april 14

just nu skriver jag bara för att.. Jag har tråkigt. Och det är min jävla blogg och jag skriver en gång i minuten om jag så vill. Igår läste jag gamla inlägg, eller ja, från typ januari och februari. Lite deprimerad där, jååååh.. Fast alla har sånna dagar, veckor, månader. Vad har jag gjort idag? ÖHMMMM.... lets seee... ingenting. Jag har vaknat, gått ut med hunden, sett massa på yt. Druckit en XRAYYYYYYY, bajs på den.

and oh shit, jag måste även städa mitt rum och börja packa. Har bara packat EN låda, åhherreeeguuuuu! .. Sen så ska jag väl städa lite överallt om jag blir klar innan mamma är hemma. Och ikväll ska vi till sjukhuset, hon hade varit jätte dålig inatt men hon har blivit lite bättre nu. Så nåjååååååå, det var typ allt för mig. Jag skrev jätte mycket men det for bort, men kan ta upp det någon annan dag. Have a najsig mulen dag everybody.
good eveanigngngnngngnngngngnn(?orwhatever), jag är still up men ska sova soon. Cause im gonna go up like in.. 6 hours? HUMH, hos does this go togeheterererre?! Alltså nae, seriöst. Jag sitter här, pratar lite på msn, kikar lite på youtube, är väldigt övertrött. Druckit tre XRAAAY'Z, troru dom funkar? NEJ. Tror du någon energi dryck funkar? NEJ. (Jo om man tar typ.. 10, fast då är man mest bara konstig). Monster funkar inte heller, ja det kittlar typ i benen, och det är de som är knepet, man ska få bort det där kittlande genom att PROMENERA, och promenaden ska därefter ge ENERGI. Jag är ganska smart.

En annan sak jag kan påpeka är att min mormor är på sjukhuset. Det känns lite extra pirrigt eftersom det är den första, anhöriga, familjemedlemen, som just åkt in på sjukhuset, SOM jag kan komma ihåg alltså. Eller..Alltså.. Min morfar har varit på sjukhus, min morbror som dog, men jag var ju så liten och förstod ingenting! Men nu är min MORMOR där, för hjärtinfarkt ellernå.

Såklart är jag ju helt upspelt nu, för imorgon ska hon göra någon pytteliiiten 'operation', alltså TINY! För att få bort något täppt blodkärl. Jag är helt OMG SHES NOT GONNA MAKE IT! medans alla andra är helt jävla lugna. Men jag kan inte hjälpa det, jag är så jävla nervös. Hon är min mormor, och hon har alltid funnits där. Skulle inte kunna tänka mig ett liv utan henne eller morfar, eftersom min familj alltid stått dom så otroligt nära och träffat som mestadels varje dag!

Så nej jag kan inte tänka mig henne på ett sjukhus, för hon har varit den starka länken i hela släkten och som håller oss samman känns det som. Nu är hon där, svag. Men jag vet att hon klarar det. Men just sånna här saker ger mig en tankeställare, hon är gammal och hennes hjärta är svagt. Hon kommer inte leva föralltid. Sånt spräcker min lilla bubbla jag lever i, jag hatar verkligheten.

Nåja, nu ska jag väl snart släcka.
Men du ska såklart hålla mig vaken hur länge du vill <3