fredag, november 7


qoute:
ÅH, jag dööööör!!!!! - Jag tycker att den ljusa (hane) ska heta Melker & den mörka (hona) ska heta Sigrid! men neeeeej det passade inte för LILLJOHANNA.

Mamman heter Gucci, så blir det Prada för flickan och Armani för pojken (y). NÄÄÄÄH, serrii. Det blir Sixten för pojken, (bara för att jag ville att våran hund skulle heta det egentligen), Rasmus är på att den ska heta UFFE?! Gooosh, whatta joke. Och flickan ska nog heta, Tyra, (kidding), really. Nä men jag har tänkt på massor, kanske Gunnel? Nein får fack säjke. Haha, jag har faktiskt ingen aning, och jag ljög, jag har inte alls tänkt på nå bajs namn. Det får ta de som de kommer, idag var iallafall .. Hm.. Lets call him Sixten for a while, på världens bus humör? Kanske inte världens efterom han fortfarande inte fattar hur man går, eller så har han inga muskler. Men anyway, han lekte med mitt finger. Och tjockis, PRADA, höll på att dia all the time as usual.

Ikväll blir det att fara till Issa, tror jag? iallafall som sagt hitills. Annars, yeeo :D. Party like a rock star as i already have said :).
Den här dagen har varit sjukt dålig. Har så dåligt samvete, seriöst? Alla skoldagar har såklart varit mer eller mindre bra, men inte så hääär mindre bra. Stack från första letionen 40 min, och kom inte tillbaka. Andra lektionen var jag hela, men sista så stack jag efter 30 min. Kuk hora också, blir så less. Vill bara inte falla tillbaka till något som aldrig blev något, och sluta komma på positiva anledningar till att lämna klassrummet. Har i och för sig varit rätt tankespridd, dåligt nog. Detssutom kan jag ju skylla på min hosta? Och att min förkylning fortfarande sitter? Fast å andra sidan, man kan bita ihop i värre siutationer, varför inte bita ihop och plugga också? Men jag har iallafall klarat mig ifrån rökningen och varit en passiv rökare. Annars, party like a rockstar with the girlz to night.

By the burn of your eyes
Looking on as I'm starting to realize
I'm a pawn in your game, and this is checkmate