fredag, juli 1

Mått dåligt mest hela dagen, kan bero på min dåliga sömn jag fått. Jobbade 8-15 igår, men blev utkallad att jobba natt, 21-07. Lååååång natt, men det var ändå roligt. När jag kom hem hade jag så sjukt mycket koffein i kroppen att det tog säkert en timme innan jag somnade, vaknade exakt två typ och dog av värmen. Antar att det är pencillinet som gör mig så sjuk då jag vistas i värme och sol. Vart kallsvettig och trött, kännts som att jag varit påväg att svimma hela tiden.

Vi var förbi en sväng på stan, såg att jag hade oväntat mycket pengar på mitt kort, så när vi kom hem så satt jag mig i soffan och betalade av lite jag varit skyldig, kände att jag verkligen, VERKLIGEN, behövde beställa kläder. Och det gjorde jag, mhh-hmm!! Mycket mycket bra. Rean på HM är helt insane, både på affären och online. Fått hem jumpsuits, bikinis, treggins, klänning, underkläder allt för 500. Och allt var så sjukt underbart snyggt!

Så är förberedd för sommaren, hoppas jag kommer ha användning av allt fast jag jobbar som ett bi.

Nu har jag iallafall lagt mig till ro i sängen med ett glas hallonsoda, så ska slå på en kärleksfilm och snyfta lite. PUSS