tisdag, december 22

godmorgon, ja jag förstår inte ens själv att jag är uppe. Kom på kring tolv inatt att jag var tvungen att fara till skolan idag, iallafall. Och kring ett traskade jag ute i snön mot mamma. Alltså, vart kom all snö ifrån? Jag hade hört talats igår under dagen om snö, men däremot inte om snöstorm. Det var lungt ute när jag gick iallafall, men ja.. Det var ju snö upp till knäna.

missar första lektionen, men far mest bara till skolan för att träffa alla. Dom som jag säkert inte träffar under lovet. Så min sömn betyder inte allt denna morgon, som alla andra dagar. Utan idag drog jag mig själv upp och intalade mig att inte vara så egoistisk, drömmar kan vänta.

Hmm.. annars? Ja, var rätt snabb med att röka upp min ända cigarett. Känns som att jag kan sluta röka, om jag bara får röka mina (egentligen) två cigaretter varje morgon. Men morgonen känns inte helt fulländad, eftersom jag bara hade en. Så, nej det startar inte på bästa sätt nu. försökt byta ut den där andra cigaretten mot nostalgi musik, så som Broder daniel- Superstar och Sweet sweet jackie. Icket, jag behöver den där andra kicken.

See I used to have dreams.
But I cashed in something long ago,
That I can't redeem