fredag, september 3

Jag har den här peppen, peppen att klara skolan, peppen att plugga, jag är så SJUKT taggad att plugga hela tiden. Men jag saknar det viktigaste, kunskap. Okej, nä det saknar jag inte. Dock saknar jag orken. Whats up with that? Men jag ska tvinga mig själv, fångade upp lite ork när jag såg att jag har fyra uppgifter kvar i medicin kursen. Vilket är en väldigt lång kurs och jag hade ingen aning om att jag hade så lite kvar. Men vadå, jag ska inte klaga ;)

Somvanligt blir det ett långt inlägg när jag skriver så sällan. Men känns som att jag börjar komma igång igen, det var faktiskt redan igår jag skrev sist. Me-heee.

Jag och André bestämde oss för att sova hemma hos mamma igår, som jag kanske sagt tidigare har mamma bytt rum med mig medans jag varit hos André en sån lång tid. Så mitt rum är numera vardagsrummet.

Mamma har en dubbelsäng i det som var mitt rum, och min säng är då i vardagsrummet. En 120 säng. Jag skulle promt sova i min egna säng trots att André tyckte vi skulle sova i dubbelsängen. MEN NÄ, jag hade ju saknat min dumma sköna säng. Vi är numera vana vid en stor säng, och det var inte alls som förut att dela den där lilla sängen.

Detssutom var det annan miljö att hamna i, det var mörkt, stort, tvn knakade tror jag? En glasdörr som jag inbillade mig en gestalt bakom. Även André inbillade sig samma sak. Så det slutade med att jag väckte han och vi bäddade om allt och böt till dubbelsängen.

Hade jag ställt någon klocka imorse? Nä tydligen inte. För jag vaknade nio, 50 minuter till Engelskan. Frestande att skippa den, fast ändå inte. Min ända lektion för dagen också!

På en halvtimme hann jag till skolan, då hade jag hunnit till preem för att köpa cigg och frukost. Jag hade hunnit hem till André för att mata katten och pussa henne, jag hann samla ihop alla mina saker och sen cykla till skolan.

Nu ska jag plugga, fast.. Nu känns det som att jag gjort min läxa för dagen genom att skriva såhär mycket? Oh have mercy on me god. Or something. Or ... Åh, ni förstår väl att jag inte är så kapabel till läxa nu?