måndag, september 15

antigen eller






haha, jag sitter här och lyssnar på sjukt gammal musik. Med brist på något att göra igår kväll, unnade jag mig med att ta hem lite musik från frizon. Tänka sig, i varje låt finns det något :). Som RMK - äkta kärlek, ojoj! jag älskar den, det måste vara den sötaste låten i hela stora världen. Bara ett plus att han är jätte snygg :o grrr, lite småkär ^^, fast jag var nog mer kär i liten för några år sen. Annars har jag hittat en låt som är väldigt ny för mig, och den finns inte på frizon, utan laddade ner från piratebay en mapp med 50 låtar av fonky. Där av alla dom fanns e låt som jag bara äääälskar, jag tar den som 'du var mitt allt, del 3'


'du behandlar oss illa' - 'vadfan sa du din lilla jävel?!?!?!'
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

Annars gick min dag ut av att se på american pie 1, 2 och beta house + ett avsnitt av school rumble. Ikväll har jag laddat upp med american pie, the naked mile :) fett länge sen man såg allihopa av dom där! Idag var det även skola, missade 30 minuter pga av att min mössa var hos evelina och jag var tvungen att krångla mig dit :/.. Hm, har börjat med sista delen i Kemi, blir prov imorgon eventuellt, annars ons..? eh.. vad det nu är för dag. Juste, började min första bild lektion idag :). Asså, varför ska man alltid skratta åt mig? :
jag: asså, kan man få ig för att man ritar för fult?
dom: HAHAHAHAA!!!
Måste jag begå självmord nu? :o inte ens jag tyckte det där var roligt, det var ju en seriös fråga och det handlade om jag skulle stanna eller inte :( Och nu är jag jätte söt sugen :D men hade man haft pengar hade man antagien suttit och smuttat på en cola iallafall, nu? nej nej, jag har aldrig pengar. Delvis för att jag kastar 4-600kr i månaden på cigaretter, ilyciggz.