lördag, juli 16

HAHA, den är så läskig!! hahaahha and soooo funnnnyyy :'D

Är fortfarande i den där HIM trippen, lyssnar och njuter. Försöker slappna av innan jag ska tillbaka till jobbet, fast det är svårt när man har delad tur. Men morgonen gick så sjukt snabbt, plötsligt var det dags för lunch, sen var det dags för mig att fara hem! haha. Och när ska jag lära mig koka potatis?! ohmygod.

Sett att mitt paket, ÄNTLIGEN, skickats. Och kul, det är typ inte ens sommar längre. Men väntar ett annad paket från hollywood's sida :) Där är det mer höst inspirerat, jacka, tjocktröja och linne. Allt för 1200 riksdaler! Annars hade det gått på 2500 ;) hehe. REA är roligt ;)

Har även sovit på soffan inatt, André höll på att brottas med mig i sömnen så tog mitt täcke och la mig där då. Och jag har aldrig sovit så skönt, hahaha. Nä men hade otroligt svårt att somna igår, han kom hem ett och surrade och gjorde mig pigg igen, sen fick jag den där jävla värken (precis perfekta tidpunkten) i benen och höften. Så låg mest bara och rörde på mig. Men i soffan däckade jag, kom i tid till jobbet och kämpade bara på ;)

Och vad vill jag med smilys ..... Iallafall, imorgon börjar jag halv ett så ikväll vankas tokigheter, he-heee. Eller något sånt, lätt att säga nu när inte ens halva dagen är avklarad. Jag är även den som avslutar där ikväll och säger godnatt klockan nio.

Längtar mest bara ihjäl mig till måndag då båda mina paket kommit fram, lite för present för min födelsedag! heheeeee :)
Åh, ryser i hela kroppen. Går på någon slags HIM nostalgi tripp, mitt hjärta slår dubbla slag och ja, jag skojar inte, hela jag ryser. Kommer speciellt ihåg Razorblade romance skivan som jag fick i födelsedagspresent typ när jag var 15 ellernå. Och den skivan gick på repeat så sjukt många gånger, speciellt under min sån där tid då jag mest bara var med mig själv. Så många känslor som kommer upp, fast jag känner mig ändå lugn.

Många tustentals känslor och minnen, kommer ihåg vad jag skrivit med den musiken i öronen, hur mycket jag inspirerades av dess musik och text. Hur mycket man kunde känna igen sig i orden, man tänkte ibland bara: jag kunde inte sagt det bättre själv, någonsin. Och aldrig hade man kunnat skriva något liknande.



Nu kommer jag sova gott :)