onsdag, oktober 6

Egentligen hade jag haft min första timme avklarad på praktiken nu, men blev att jobba förmiddag idag, gu så sköööönt! Vill ha förmiddag så mycket det bara går, är så sjukt less på att förlora mina kvällar :( Så började klockan halv nio och gick till tre. Mycket lugn dag, alldelens för lugn. Det är nackdelen med att jobba förmiddag på nya praktiken.

Slutade iallafall tre, varit jäkligt effektiv sen dess. Hunnit med en buss, varit på apoteket, varit på coop och handlat mat, städat här hemma (plocka kläder, bädda sängen, diska, torka med trasa här och där), pussat kissen, sprungit på coop igen, fixat i skafferiet.

André jobbar över och jag planerar middag, vill såklart göra något extra nu när det väl är Jag som lagar mat. Synd att min fantasi kring maträtter suger.

Blev klar mycket fortare än vad jag tänkte, för nu har jag ingenting kvar att göra, och André kan lika bra vara hemma sju ikväll. BOOORING :( Kanske man måste ta tag i läxor eller något sånt?

Nä börjar med att ha min lilla tid för mig själv som jag egentligen har varje morgon, (som jag inte hann idag). Det vill säga, cigaretter, kaffe, snus och youtube. Åh, jag är nörd jag vet.