tisdag, juni 28

Kort dag idag, fem timmar, 8-13. Så det första jag gjorde när jag kom hem var ett snabbstäd, sedan kokade jag upp kaffe och nu sitter jag här på altanen/balkongen(eh?) och bara njuuuuuter! För imorgon är jag ledig, hihi! Fast då jobbar jag torsdag, fredag, lördag, söndag & måndag. Damn. Tror det var 40 timmar jag hade den här veckan, det är säkert normalt för en jobbare, men för en som inte brukar, PJUUUHHHH!!! Men något säger mig ett mitt schema förra året var tyngre, hehe.. Har nog bara blivit lat och gnällig.

Nä, jag trivs med jobbet. Skönt ändå med ny avdelning! Nya saker heeela tiden :). Och faktiskt skönt att jobba helgen, kommer vara nykter några helger framöver. Har varit ganska många tvådagars och många helger i rad nu. Och som jag sagt tidigare, hell with the alko, jag har as mycket roligare utan.

Imorgon ska jag glida omkring med min madre som jag inte träffat på jätte länge nu! Eller okej, jag har träffat men inte umgåtts. Så blir att shoppa lite och säkert ta någon fika :) Skvallra och snacka skit, det gör man allra bäst med sin mamma.

Allt för mig, nu ska jag bli brun!