tisdag, februari 8

Losing my attention, I'm taking the world on
So batten up the hatches, here comes the cold
I can feel it creeping, and it's making me old
You give me so much love that it blows my brains out

Summer rain, dripping down your face again
Summer rain, praying someone feels the same
Take the pain killer, cycle on your bicycle
Leave all this misery behind

My love, my love, my love, oh my love

Summer rain, dripping down your face again



Jag hade ingen aning om att han var svensk! Hur kunde jag missat det. Är inte världens största fan av honom, men två av hans låtar som blivit stora hits -Wonderchild och Never be afraid again är såklart med på min favorit listan! Förstår ändå inte att jag missat en sån sak? Haha. Och det fick jag reda på genom att han ska vara med i Melodifestivalen. Äntligen har jag någon att hejja på i det där jävla programmet. Det är alltid med samma idioter, sånna som år efter år försöker komma med en hit och allt låter jävla likadant. Så nu är jag nöjd!



Jaja, har kommit hem alldelens nyss, så ska ta mig en dusch sen traska förbi mamma.
först kaffe, pussssss!
Well hello. Hela skoldagen gick as snabbt igår? eh. Kan vara för att jag missade första lektionen. Eller så gick den bara snabbt bara för att. Tog bussen till pontus direkt jag slutatade, kändes skönt att vara tillbaka efter för mycket vila. André kom även dit efter en timme, han har också tagit kort där nu! Inte för att jag tränade med han något, men .. Ja, kul grej ändå. Vi åkte såklart hem tillsammans iallafall, haha.

Ledig idag, ser att solen hittat fram ganska starkt. Så blir en promenad till pontus för att köra styrke, med ytterst lite kondition. Men först en kopp kaffe såklart!

Haha, en annan sak! När vi var i jokkmokk så köpte vi oss en bit kaffe ost, jag älskar verkligen kaffe ost. Men tycker inte att det smakar så värst ost, utan mer gräddigt? Så igår fick jag värsta ideén om att stoppa kaffe ost i varm choklad, det var något av det godaste jag någonsin ätit. Helt perfekt blandning ;)