lördag, oktober 24

åhh, så naaaaajs! Brukar alltid deppa dagen E och H ska ut och ha kul, och jag trodde att den här dagen skulle bli värst. Men jag har aldrig njutit så mycket av att vara hemma en lördag. Gårr i mina stora fubu mjukis hela dagen och en stor munktröja. Vaknade ett, såg en film, gick och la mig igen halv tre och vaknade lite över fem. Så nu är jag så sjukt pepp på film, laddat ner UP!, Ice age 3..4..(???), Year one, Vampire diares avsnitt 1-4, Last of the living och ska nog dra in en till film.

Och tror ni jag har världens bästa mamma? Orkade inte palla mig mot konsum och köpa nå godis, pappa orkade inte heller. Så ringde henne som var på mjölkis hos sin pojkvän, tror ni inte dom kom efter en timme med min beställning? En geisha, en stor trocadero och lösvikt! Det är ju bara så sjukt gott med godis, speciellt när man inte äter det så ofta. Kommer inte ens ihåg när jag åt det sist i mängd. Hon fick världens kram, två kramar till och med. Och blev nog förvånad att jag ville krama henne när jag är nykter. Men blev bara så glad!! åh.

Så nu har jag bosatt mig i mitt mysiga rum, och ska börja mitt maraton. Hoppas mina tjejer får det roligt ikväll, och att dom har mycket att berätta då vi ses efter mitt jobb. Jobbar ju faktiskt imorgon från 13.00-21.00. Dom sover nog innan jag börjar, så det blir efter jobbet.

PUSS!!!! im one happy girl with one cute kittiemau ;)
sitter och dunkar gammal party musik, det är kyrrigt.

Jobbade morgon, .. Ja, jobbade. Tycker inte om praktisera-ordet, det låter så.. Högstadiet ;).. Nä men seriöst, jag gillar att kalla det mitt jobb! Och gillar inte när folk ska ta mig tillbaka till verkligheten och presentera mig som någon liten... praktikant.. UH!! Nåja, dagen gick rätt fort, mötte upp Evelina på bussen, drog och solade sen drog vi hem. Käkade fläskfile och pommes med min far, sen tog vi en bastu med varsin öl.

Vi satt och dunkade gammal musik också ringde Amina och hörde om vi kunde vara barnvakt, bra vänner som vi är gick vi såklart med på det! Hon ville ut med sin mamma, sweeeet. Så vi ställde upp. Adina sov hela tiden när vi var där, trots musik [och mina skrik som tydligen ska föreställa mitt panikskrik?!?! låter som en kåt anka..], helt underbar unge som bara sover så där tungt :D

Hennes bror kom hem lite över ett, så då promenixade vi hemmåt :). Ett tag var jag på världens fest humör, men det avlägsnade när i kom ut. Det kändes bara så.. ÅH-MIN-SÄNG-feeling. Så att jag har satt mig ner nu i mitt lilla datarum och ska väl strax gå och lägga mig.

Jag och Evelina, vi kan verkligen inte vara utan varann i typ en vecka ens. För det märktes att vi inte umgåtts på ett tag [dvs en vecka typ...] för vi skrattade verkligen hela tiden! Åt allt och ingenting. Jag har faktiskt saknat henne, nu när hun haft flensa och flunsa, dock inte svinis. Är typ hes av allt skratt, oh good. Nu när jag tänker efter lite, .. Är jag verkligen hes av allt skratt, eller har hon smittat mig?!

gonatt. :*