måndag, januari 11

gårdagen - natten - morgonen - dagen

To start with,

Jag och Evelina har kommit på bästa träningspassen, och det är att göra saker vi tycker är roliga. Som att åka bob, upp och ner för backar! Dock fick vi inte tag i en bob igår :@ Istället flippade vi totalt och blev barn igen, rullade ner för backar och hoppade omkring i snön. Det kittlades verkligen i hjärtat, och mycket skratt blev det också. Jag glömmer ibland att att leva ut barnet i mig, och jag älskar det verkligen.

Vi bestämde oss senare för att vaka, det gick riktigt bra! Fick Aske med att vaka, sen Joel också! Det var en rolig natt, och mysig, och åååh. Allt var bra! Höll mig vaken, som jag oftast gör under vakor. Evelina tog iallafall en nap på morgonen medans jag fixade mig. For till skolan två timmar i förväg, med Jennie. Jag skojar inte när jag säger att jag kände mig riktigt hög på morgonen. Och mina utbrott? Jag måste lära mig att hantera mig. Hade jag varit mina kompisar, hade jag spöat skiten ur mig.

Första skoldagen på denna termin, började med att våran engelska lärare var borta, like usual. Så, tre timmars hål. Inte så jätte kul. Fick träffa Linus, åååhh, jag förstod inte hur mycket jag saknat honom först jag såg han. Pratade om allt möjligt med han, som han missat.

Vi hade iallafall idrott, var det någon här som visste det? Nej. Schema jävla ändring. Ny termin, nytt allt. Jag fick iallafall chansen att leva ut mitt barn igen, först tvekade jag, men Amanda fick mig att flippa ut totalt. Hela fotbollsplanen var orörd, fylld med snö. Dock hade jag inte kläder för en massa snö på hela kroppen, men whatever, jag älskade det!

She said:
“kiss me it’ll heal,
but it won’t forget”.

“Kiss me it’ll heal,
but it won’t forget”.