onsdag, februari 18

YO! att det redan var inatt jag skrev senast? WHOW. Skolan idag gick kanon, trots att jag varit svin seg så gjorde jag två prov lätt. Hm, vad mer? Bara buddsism kvar, sen har jag 10p till! Hitills har jag ungefär.. OM jag räknade rätt, 75p? IM TOO GOOD TO BE TRUE! Undrar om jag även varit einstain i något liv. Jag har nog varit alla som är bäst. Iallafall, njuter av CK och bara tar det lungt. Ska ut strax med Frida, blir väl snus och kortspel.

Har även möblerat om i hela mitt rum! Nu känns det personligt, fast tapeterna suger balle. Men palla typ tapetsera om ifall vi flyttar om två månader?! PÖH! Lite speciellt möblerat(mublerat?!) .. Men jag är speciell, så vi hjärtar varann så perfekt.

Imorgon vill jag vara ledig, så jag är ledig.
MYS!



Inget annat än läskigt :/
Fråga mig inte vad jag gör uppe nu. För jag gick faktiskt och la mig för över en timme sen. Men började tänka på Mickey och var tvungen att slå på Mr Right så jag får sova! Inte för att han gör mig trött, men för att han får mig att tänka på annat och gu, hur kan man ens tycka att han suger?! Och att han är ful?! i mitt nästa liv vill jag vara honom. Eller nåja, finns ju bara en som honom. Men jag ska bli en wannabe, jag ska absolut vara en kille i nästa liv. Också ska jag vara manlig hora, cracker och alkis och rappa JUSTE och dansa funk. Sen ska jag ha krulligt hår, vara lika fulsnygg som honom, lika kaxig och lika bäst. Fantasikvisten? Ungefär. Om man bara fick fler val här i livet och om man bara fick leva sina drömmar. Fast jag trivs, men i nästa liv skulle det vara för tjatigt att leva det här livet igen. DÅ skulle jag nog dö.

Nu ska jag le så där fånigt och kärvänligt för mig själv,
bara för att han får mig att le.
älskling.



KOLLA BARA PÅ HAN?!
kung.