onsdag, januari 26

Ja, mycket till liv, uppdaterar som en idiot. André kommer väl hem snart, blir tokig av att sitta och vara ensam människa i hela lägenheten! Pratar med katten för jag vill prata. Sjunger för att det annars blir så tyst. Jag chillar ganska hårt med andra ord.

Farmor ringde just, hon har nämnligen varit i thailand senaste två(eller tre?) veckorna. Hon meddelade att jag har en massa fina saker att hämta från henne! Åh, som jag älskar överraskningar och paket. Jag älskar till och med kinderägg (eller det kanske alla gör?), allt som kan överraska mig (positivt överraska mig) kan få mig att må bra i veckor. Helt seriöst, har ni sårat mig eller bara varit en fitta av oförklarlig anledning, ta med en present till ursäkten ;). Thank you very much.

Så ja, ska väl vänta på att bebi kommer hem, sen så drar jag väl till fammo :)




åh, jag vet inte vad det är med mig och ha fula katter?!
dock så måste alla jag ägt varit något av de underbaraste kissemissarna i hela världen!
Nu låter det som att jag haft en miljoner katter. Men ja, visst har det varit några i mitt liv ;)


Snufkin tar priset i charm iallafall, hon är en pratglad kisse som älskar uppmärksamhet. Hon älskar att sitta som en tjockis i knäet och älskar att se tjock ut. Hon tigger som en hund och äter som ett lejon. Hon hittar det allra skummaste ställena att vila på (typ handfat?! haha) och hon kan sitt på kommando!

Varför jag började skriva om min uber grymma katt? Kan bero på att jag inte orkar plugga och försöker hitta lite anledningar till att skjuta upp på det. Eller så ville jag bara skriva lite om min missekiss!

PUSSn.

ÅH MIN KROPP ÄR SJUK! Och jag har ingenting att göra, dricker kaffe och försöker bli pigg, försöker sluta vara sjuk så jag kan fara och träna. Vill iallafall promenera, men det orkar jag nog inte heller. Åh! Blir galen. Sen försöker jag plugga, och det går inte alls. Känner mig okoncentrerad fast jag är ensam i hela lägenheten och kissen ligger tyst och sover.

Vill träffa människor, vill träna, vill röka, vill vill vill!
Men så är jag här, fast i min sjuka kropp. Hejdå.