torsdag, januari 28

dagens I-landsproblem,
ÄR ATT ALLA SÄGER DAGENS I-LANDSPROBLEM.

försov mig, - ilandsproblem!
har inte cigg, - ilandsproblem!
faila på provet, -ilandsproblem!
är sjuk, - ilandsproblem!
internet fungerar inte, -ilandsproblem!

you get it.
______________________

Anyways, ska försöka göra någon nytta någonstans. För jag har försökt powernapza, gick ju som det gick? Hey, en student har det stressigt. Im not alone. Fast dock önskar jag att det gick att trappa ner på den där stressen.

Känner även att jag inte hänger med, lite som den där tröga perioden Evelina hade. Jag tror jag känner som hon kände då, och jag kommer inte klaga om någon påpekar det. Cause I know. Fast den där tröga perioden, ..hon är fortfarande lite knäpp <3.

Så ja, jag är efter. Again, jag är en student :@. Fast nu när jag tänker efter, är jag en student? Student låter så vuxet. Och jag är inte vuxen. Inte nära vuxen. Eller? KOLLA, nu förvirrar jag mig själv. Jätte mycket. APA!! Parkinson var det, juste.
åh, den nya på avdelningen skällde ut mig totalt förra veckan, för allting. Idag var hon däremot lugn, och har varit med henne mesta tiden av dagen. Och hon tycker om mig, as mycket! Om man tänker djupare psykiskt på vårat första möte, så förstår man varför hon var anti mig, hela tiden. Men det är inget jag orkar gå in på här, för det är lite komplicerat. Hon är grym.

Igår kväll läste jag iallafall ut engelska boken, åh. Den var så konstig. Handlade om en tjej som alltid var i centrum och ba: OH MY, im so good looking. Så höll hon på med någon annan kille som också var helt: OH MY, im so cool. Men hon tyckte inte att han brydde sig nog mycket om henne, och hon blev uttråkad. Så hon kom på en as bra ide, att leka med 'tönten' i klassen. Hmm.. Dom var på zoo, och den där killen satt där på en bänk och ritade. Och hon gick fram och började prata med han osv. De bestämde sig för att träffas samma kväll.

Det gick iallafall inte helt efter hennes plan, för hon hittade en ny sida hos sig själv och alla fördommar hon hade om den där 'tönten' försvann. Sååååå, ja. Men slutet var wierd. Jag hade haft några 'awww' moments och förväntade mig det bästa slutet. Well... Eh.

Okej, boken var bara typ 79 sidor och texten var ju inte den minsta :@
men jag har faktiskt andra böcker att koncentrera mig på.

Min dag har för övrigt varit bra, ville ta livet av mig imorse när jag skulle ut med hunden. Annars... Funderar på att vara sjuk imorgon, om jag inte är det så att säga. För jag är verkligen less på att kliva upp tidigt :@. But we'll see.

'kolla, man ser genom någons ögon'
(demostrerade min kamera för en kund)