torsdag, september 24

VEM KOMMER FRÅN GÄVLESBORG?! eller vad det nu heter.
OCH från stockholm? kan ni bara visa ett tecken på att ni förstår vad jag skriver?



så sjukt deprimerande kväll och jag fattar inte varför, jag är så arg och det förstår jag inte heller anledningen till. Känns som att jag bara vill typ, döda någon. Så less och trött och less igen. Jävla skola och jävla allt!!! Det är en sån här kväll jag bara hade velat sova, ända tills något bra händer. Okej, jag är säkert svin dålig på att vara uppmärksam på att bra saker faktiskt händer. Men inget som jag vill ska hända verkar ju ske. Så ja, jag vill mest bara sjunka igenom och vänta på att brahet ska gräva upp mig.

Och att jag ska bli så här på evelinas födelsedag? Jag kände mig as dålig när jag började deppa redan vid fikat, därav anledningen till varför jag var så sjukt tyst hela tiden. Sen blir allt så mycket större nu, varför har jag inte slutat varken snusa eller röka? Idiotiska jävla jag. Nej, nu ska jag gå och lägga mig för jag kommer ändå grubbla i flera jävla timmar.

jävlahoräckelliv.
jag såg nyss ruff riders, det fick mig att längta till vintern, så sjuuuuktktktktkkt mycket. Annars har jag slagit in Evelinas saker och konstaterat att jag använt alldelens för mycket tejp, eftersom.. Det tog slut. Så jag har inte kunnat slå in allt -.-' .. Men fixar Hannah fixar det här, när hon nu kommer hem.

Men ja, jag har hunnit rätt mycket. Duschat, fixat mig lite och diskat.. Sen det där med matte och städa? Ehm... Lets just forget about that.. Och jag har börjat fundera på en sak, hur mycket jag använder ordet MEN, och jag försöker verkligen inte missbruka det, men.. Vad ska man annars börja alla meningar med? En annan sak jag har kommit på, jag dricker kaffe när jag har tråkigt, och jag dricker mycket kaffe alltså, eftersom jag har tråkigt ofta.. Eller bara på mina lediga dagar har jag boooooooring, eftersom alla går i skola.

Och en annan sak, .. Det är fredag imorgon och INTE idag. Alltså yttligare en skoldag, jag började just njuta av att vara ledig och kopplat bort all stress, nu är jag upp i varv igen och ÅHHH!!! Kan inte bara skolan brinna ner eller nå, jag orkar inte. Och får se nu.. Hur många veckor har gått? FYRA!!! Bara 48 veckor kvar typ, men det är ju helt okej, ellerhur?

Jag skriver bara nu för att jag har as tråkigt, funderar på att faktiskt ta fram matteboken, fast.. Nej. Sen funderar jag på att städa mitt rum, fast.. Okej, det tåls att iallafall tänka på. Men fattar ni, Evelina är arton?! Förstår ni, så många gånger det har blivit akut med att ha cigg osv.. Nu, nu har vi EVELINA!!! Känns som att jag har en ny vän, en ny bästa vän. Och snart kan hon ta körkort, FATTAR NI?!??!! Så många gånger det blivit akut med skjuts.. Åh, E..

På tal om det, gissa vem som fick sitt övningskörslicenseeee!??!?! skoja, men vad det nu heter. JAG! Hehee. Jag har aldrig i hela mitt liv kört bil, eller en gång, men en gång är ingen gång, ellerhur? Och jag dör redan, oh-mah-god!!!!

Kan ingen bara göra något idiotiskt eller
roligt som jag kan skriva i min blogg?

Eller jag vet en som sprang in i en dörr igår
och han gick inte till skolan för det.
åhåhåhååååååååååå, jag måste städa sååååå mycket och plugga matte!!!! Jag orkar seriöst inte skriva något, Matt dallas var med i Entis igår förresten, och jag dooooooog. Annars, nöter muse och ska snart slå in Evelinas presenter.

Fika idag klockan sex, fram till det ska jag hunnit göra en miljoner saker.

GRATTIS EVELINA!!!!! ..
katten, siz', satcha, Fa-NAYNAY, bogdanoff...
18 år, naaath so bad, my new dealer.