tisdag, november 30

Jag önskar verkligen att jag kunde säga att jag lärt mig laga mat. Men tydligen inte. Tror jag inte att köket ska brinna upp, så kokar fan vattnet över iallafall, och bränner ner hela plattan. Jag är så nervös när jag lagar mat, att jag bara spiller omkring när jag ska smaka eller råkar skvätta kokhett vatten på mig.

Jag är verkligen kass på mat. Kanske för att jag helt saknar intresse för det, eller så har jag bara inte den där matbegåvningen som typ 99% av befolkningen har. Jag litar helt enkelt inte på mig och matlagning!

Äh, maten var helt okej. Fått gjort en läxa och påbörjat en annan. Ska påbörja en ny och faktiskt avsluta den. Känns bajs att dom här dagarna kommer jag stänga in mig själv med allt vad jag har att göra från skolan. Eller.. Ja jag tror inte ens på det själv, imorgon är jag ute och busar ändå. Men skulle vara bra att bara stänga ner internet och telefonen, but gosh how hard!!!!!

Tror jag måste söka efter självdiciplin. Någonstans finns den ju, men vart fan då?!
väntar på att mormor och morfar ská fara så jag och mamma kan börja plugga! Känner världens stress. Hela denna dag kommer gå till medicinsk grund, ARL, svenska och historia. INGET annat. Kanske sno en puss av André då och då!

Igår vad jag iallafall med Amanda, drog till henne dirr efter skolan, gick förbi mormor och käkade, gick tillbaka till Amanda. Vi myste med ljus och vin och kex! Eller så inte. Men kaffe och en massa prat, det var minst lika mysigt :)

Är jäkla kaffesugen, men finns det mjölk? NEJ.

i carry your heart with me (i carry it in my heart)
i am never without it (anywhere i go you go,my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling)
i fear no fate(for you are my fate,my sweet)
i want no world(for beautiful you are my world, my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart
(i carry it in my heart)
jag hatar tisdagar