lördag, januari 23

Om jag är trött? hell yes. Mina ögon är döda.
Ännu mer döda när jag blev lurad att pumpa luft från en aceton flaska, rakt i ögat. Och ändå blev det inte som jag ville. Har ju funderat hur det ligger till med mig och min syn, hur vi håller på att glida isär. Nu är jag rätt säker på att, ja vi har glidit isär, helt och hållet! Just efter den här aceton accidenten. Mitt högra öga är inte så med på vad som händer.
Och som man brukar säga med handikapp, man vet inte vad man har först man förlorat det. Okej, det gäller väl allt. [jag tänkte så i somras när jag var på kryckor 8-)..]

tänkte jag:
- Var det verkligen värt att bli så arg? Sparka i en fet sten?

Nu tänker jag så om mitt öga,
- was it really worth it? For one picture?


from one thing to another,
i think im gonna quit the cigz.

och nä, mitt öga överlever.
Jag tycker bara om överdriften.
Hm, någon sa till mig idag att jag skulle ha lätt att koncentrera mig på läxor. Var det kanske mitt horoskop? JA! Son of a lier. Jag tror jag ska göra en förändring, kanske lägga mig på golvet. Det brukar gå bra då. Kanske sätta mig på bordet, kanske stå på händer? Dock känner jag mig inte trött, känner mig ganska glad. Glad för att jag är hemma utan att vara stressad, känner bara lugnet. Det sa också horoskopet till mig. Och det stämmer iallafall.

Dricker iallafall kaffe, sneglar på mumriken ibland. Åh, tänk om han funnits. Om man bara levt i mumin. Jag kanske borde växa upp? Eller så inte, i like it this way. För fantasi måste man ha.


Tiiihihihihi. Jag har ingenaning om vad som hände med mig igår, jag vet att jag var astrött och skulle se avatar. Så jag hade en data vid sidan av mig där jag var på msn, och en dator på min mage för att jag skulle se avatar på den. Eh. Jag brukar slumra till i filmer, sen vakna helt plötsligt av att jag ser på film, men det brukar bara vara typ tre minuter jag somnar. Så jag kände hur jag höll på att somna, också minns jag att jag tänkte: Äh, jag kan somna in i filmen lite.

Jag vaknar, filmen är slut, klockan är fem på morgonen och min dator har fallit ner på min mage så att den ligger, ungefär som ett täcke. Min andra data är kvar som att inget hänt. Det ända jag tänker är: Vad var klockan när jag somnade? Och jag tror den var kring halv tolv.

Vaknade iallafall prick elva, av någon konstig anledning. Så har ätit frukost, simpsons började just då jag slog på tvn. Har tagit på mig täckbyxor, druckit kaffe och rökt första cigaretten. Så snart bär det av på en promenix!

Efter det så blir det väl att plugga, så länge jag bara orkar.