söndag, juli 22

<3

På hertz och chillar med en bajgaz!

Känns konstigt att gå på dessa kvarter som en gång varit en så kär, här har man cyklat på sin första cykel, man uppdaterade efter ett x antal år till en allt för trimmad vespa, man pallade morötter och sprang för sina liv när gubben kom ut med kofot. Ja, allt man nu hittat på. Det är inte först man är här man känner att, fan jag är stor nu!

Ligger i mormor och morfars träsoffa som känns riktigt nostalgisk, eller hela huset eftersom det är samma inredning som när jag var liten. Ända skillnaden är uppdaterade bilder på alla kusiner, Rasmus och mig. Och ja det känns ännu mer då, jag har blivit stor!

Nåväl, ska väl mysa lite med min lilla Pelle innan jag beger mig hem!

Trötttt!

Jobbade somsagt igår, var väl hemma kring efter nio. Fixade mig sedan for vi till Aurora och vi var väl hemma fem imorse.. Dock så drack jag bara tre öl under hela tiden där. Men trött är jag, lovat att rasta Ludde som är på hertsön, åhhh... Så blir att cykla dit, sedan handla till min födelsedag som firas redan på tisdag då vi far till Sundsvall fredag. Sen har vi tvättstuga, och imorgon vankas delad tur.... Nä jag är inte ett dugg less! Saker att göra heela tiden.. Dom ringde även idag och behövde personal, jag lyckades få fram ett nej, och glad är jag för det, har allt för mycket att göra idag!

Jaja, startade iallafall med en rejäl och god frukost! Så förhoppningsvis så lugnar mitt hjärta sig på en stund.