måndag, december 17

Måndag

Sov till ett, inte så ovanligt dessa dagar... Har inte lagt mig tillgänglig på time care på länge nu heller, just för att det har varit mycket fokus på körkortet. Så de senaste två veckorna har det inte varit något jobb som uska. Har även ett annat jobb på gång, om jag bara får det där samtalet, dock är det oklart, men visst är jag intresserad. Så min framtid som uska verkar otydlig för tillfället. Men jag tar det jag får, man tjänar inte så bra pengar som springvikarie, känns även meningslöst dom dagarna man är skriven på heldygn och inte en jävla kotte ringer. Detssutom måste man rycka in om dom ringer, vilket gör att man har svårt att planera dom dagarna. Känns som riktigt svineri när man inte får en krona betalt för dom timmarna man väntar helt i onödan.

Jag är därför glad att jag har O´learys, kanske inte världens bästa lön, men defenitivt en räddning för tillfället. Just nu har jag lite ångest över julklappar, eftersom jag bara köpt typ två eller tre, och julafton är OM EN VECKA!! Förstår ni hur snabbt dessa veckor går?! Helt sjukt.. Sen är det nyår, och inte har jag fixat någon nyårs klänning för den delen heller... Finns inte pengar till det ännu för den delen heller, men hade varit skönt om man fick det bortblåst.
Igår hade jag och Andre en liten dejt igen, vi hade trerätters hemma och mös på med film. Dock sov jag hela första filmen (välbehövligt må jag säga) för då orkade jag se den filmen jag ville se, hehe. Vi sov rätt länge också så dagen gick fort, eller sov och sov, vi vaknade väl där vid ett och låg i sängen och surrade till typ.. Tre? haha. Sedan for vi till Gulhuset och städade eftersom det var Andres städ dag. Mysigtmysigt.

Nu ska jag gå igenom teorin, vill bara få det här gjort nu, för det känns som om det är de ända jag har kvar som livsuppgift att klara (haha..) nä men det känns faktiskt så. Klarat skolan, färdig uska, fixat jobb och nu fattas körkortet bara.. Just för nu är det en stor prio för mig, därför orkar jag inte springa runt som en tok på olika boenden. Det var allt för mig!