onsdag, oktober 28

FAKTISKT så pluggar jag nu,
har gjort 9 av 40 frågor och jag ska göra alla ;)..

Igår var jag med Hannah, Evelina och Lena. Vi for runt och rännde med bil, typ till Karlsvik, Bergnäset.. Och ormberget! Kul att dom ba: AHHH, vi ska fara till värsta läskiga stället och när man kommer dit så slås alltid bilen av. Jag ba: OHH, jätte läskigt ;). Så kom vi där, ut mitt i skogen där det var kolsvart, SÅ SLOGS BILEN AV! Inte nog med det, det var redan en bil där?! Jag höll på att dö på riktigt. Och det var inte slut där, TRE PERSONER KOM SPRINGADES FRÅN SKOGEN!! Och började knacka på rutorna och skrek. Jag dog på riktigt, så började Evelina skratta, jag ba: AHHHHHH.... wait a minute... Hon ba: EHHH, jag mena, AHHH! Jag ba: hmm.... Så var det Bodin? Eller Bolin kanske... Ja, och Törqvist och Rickard? Så vi gick ut och rökte med dom, och då hade jag ju lugnat ner mig. Men sen kom jag på det där med att bilen slogs av, och att den alltid gör det. Då blev jag lite små rädd, fast då var det tydligen så att Lena blivit så rädd och inte visste hur hon skulle göra, så bilen stannade. Men ändå, jag ska sluta vara så kaxig, för jag blev veerkligen rädd kan man ju säga.

Sen for vi mot Arcus och sladdade, ASKUL! Och det blir bara roligare när jag är så rädd, hahahah. Efter det for vi till Törnqvist och såg på Drag me to hell(?), kul att jag blev rädd av den också... Så gårdagen kan vi sammansätta med ett ord alltså, rädsla.

Nu ska jag använda datan till vad den är till för, läxi-di-di!

__________________

hejhejhejjjjjjjjj, jag orkade inte göra ett nytt inlägg så jag skriver här nu 8-).... Har iallafall gjort alla frågor nu, och det känns som en tyngd har lyfts. Fast, nu kom det tillbaka.. Har ju inte gjort nå matte alls, god damn! eller damn god.

Typ för en timme sen ellernå, så skulle jag ut och röka. När jag var ute på balkongen kändes det som att jag gjorde för mycket, höll i en kaffe kopp, pratade i telefon, tuggade tuggummi och skulle tända en cigg. Så för att lätta det hela, av allt, la jag ner telefonen inne och gick ut. Satt mig ner och tände cigaretten, vet ni vad jag kom på? Att jag pratade i telefon! Jag skyller på kaffet, har inte druckit sen .. några dagar tillbaka.

Ikväll blir det att plugga med Evelina, tror jag, om hon nu hör av sig.
Har fortfarande kvar två läxor, så ja... HEHEHE, plus matte. DAMN!