söndag, december 14

Alltså, det är fint vääääääder lään! Men igår när jag kom hem igår, vid halv två tiden, DÅ satt jag mig ner och såg på filmen jag hyrt. Man kan ju lungt säga att jag var rätt nervös och skitskraj innan jag ens slagit på den, jag hyrde BARNHEMMET! inte nog med att det var natt och hela huset var så spökligt, så var det lite extra kyligt som om ett spöke till och med var närvarande. Så jag tände alla lampor, satt mig ihopkurat under täcket, och tryckte med darrande fingrar på play. Jag tror allt var en överdrift, eller klart det var, men om man läst allt vad alla recencerat om just BarnHemmet, då är nog ingenting en överdrift. Hm.. Jag blev ganska besviken, för den var inte läskig alls, inte så där RAUWR! mitt i allt, eller så där AHHHH! eller något sånt alls. Men ja, bra var den ju iallafall. OM man vill se en B-skräckis.

Jag somnade vid fyra, fastande vid MTV och Outsiders där ett tag, men sen slocknade allt. Jag vaknade klockan ett med ett leende på läpparna, rusade ner och det första jag sa till pappa var:
- IDAG SKA JAG KÖRA! (med ett ännu bredare leende och ögon som säkerligen glimtade av lycka) Ja, det skulle jag också. Min catt är tyvärr fortfarande på lagning och min andra skoter är fortfarande i lövskär, men pappas skoter är hemma och RXL:en(som vi dock ska sälja). Men jag visste redan att RXL var det ända alternativet, och hade ingenting emot att pröva den, eftersom den också just blivit lagad :). Hannah kom till mig, så vi drog ut en sväng med den. SHIT säger jag bara, vilken förändring? Så jävla vass, seriöst. Jag hade nog inte velat att vi skulle sälja den, ifall den inte varit så jävla klumpig där fram, tung, och helt sär att svänga. Annars var det lite jobbigt att köra, eftersom den bara spårade. Inte det perfekta skoter vädret ännu, om man säger sååå!

När vi kom hem så döpte vi kattungarna till Acke och Uffe, purfecto. Sedan drog jag till mormor-morfar och där tjänade jag en hundrig, för att jag kom. Ännu mer sedan for vi hem, och jag är så sjukt trött. Men jag och mamma ska iallafall hålla oss vakna till halv nio, det är tidigaste sängdags tiden. Aja, vi ska ut på en promme nu och sedan ska jag ta en kopp te och varna ner, YAO!