lördag, november 29

ÅHHHH!! jag vet att klockan är halv tre och jag är svin trött. Men tiden bara drog iväg, jag låg och läste.. och..och.. JAG DÖR!!!! Där låg jag, snyftande, med godd&blandat, en pk och snus. Och bilden av det jag läste, av allt jag läste, dom här kapitlena, speciellt det sista, OH MY GOOOD HOW COULD YOU?! bad bad girl. Haha, seriöst, jag måste typ svimma snart. För aldrig har jag fått en sån där känsla när jag läst en bok tror jag. Jag har varit inne i en bok, riktigt inne, som om jag upplevt allt det där. Men så här? Det kändes.. Som om jag VERKLIGEN stod där. (jag kan tyvärr inte avslöja vad som hände, eftersom bananen skulle mörda mig eftersom hon är så seg och är nästan en bok efter, damn you!) MEN!! Man kan inte kalla det som någon slags bok orgasm, för det kändes som att det gjorde mer ont? Eller asså, BESVIKELSE! Åhgud, asså. En våg av besvikelse.. Men ändå ;) HEHE!!

Alltså, jag borde sova nu. För jag vet inte ens vad jag snackar om?? Men he-he-hee, en nyhet kan jag dela med mig av. JAG ÅTERUPLIVADE MIN PODD! Take that suckass wannabeez. Hmmm, men jag vet inte.. Ska jag ta tag i ett kapitel till, det är för spännande? För nu, NU, nu vet jag inte alls vad Miss B tänker, det slutade allt för.. snyftande :/

Euhm.. Hehhehhehhe, gonatt :)
Hmmm.. Jag har för mig att en viss person, det vill säga EVELINA, skrev ett långt inlägg om hur taskig hon är mot mig och hur känslig hon är och så där, för någon månad eller vecka sen. Jag antar att hon ville lätta lite och hade enormt mycket skuldkänslor för hur hon behandlar mig när hon tänker efter. En av sakerna som tog väldigt mycke plats, var just om att hon blockerat mig på helgon(och massa annat otrevligt internettjaffs). Givetvis tänkte jag ju att hon då tagit tillbaka blockeringen, för att alltså låta mig se hennes jävla presentation. Så jag tänkte inte ens tanken på att se upp det, för det var rätt 'antaglien' att hon blockat upp mig:



hm, ni kanske förstår hur lurad jag verkligen blev? För jag kan tänka mig hur Evelina skrattade för sig själv medans hon skrev det där inlägget och jag nästan blev tårögd (aaaw-tårögd I mean), och hur hon skrattar ännu mer då hon säger 'LUUURAD PIKKU-J' för sig själv medans inlägget håller på att publiceras. Hon publicerade det inlägget någon gång då jag klagade på att hon aldrig nämnde mig i hennes blogg, och kanske trodde att jag skulle sluta klaga då och tro att hon tagit ett mognare steg i internet världen. Grejen med mig och Evelina är att, vi kan bråka på internet, jätte mycket. Hon kan skriva världens dampigaste inlägg om hur cp jag är osv, när hon skickat kan hon ringa mig också är vi med varandra och allt är som vanligt. När jag kommer hem, så svarar jag ännu mer dampigt osv. Så alltså, trodde jag att vi blivit internet buddies igen, men hon lurade mig??? Ingen stor grej egentligen, jag har bara svin tråkigt och ville bara glida förbi hennes Helgon och märkte att hon liksom, lurat mig.

Anyways, pay back time.

the girl next door

ohmy.. såg den nyss & dom varnade att den skulle vara, ganska.. obehaglig. Och det var den, riktigt hemsk. Den är baserad på en riktig händelse, och jag kände hur någon enstaka plågsam tår ville komma fram. Helt värd att se, men inte så värd för känsliga :)