tisdag, april 28

internet kom inte till lägenheten igår -.-''' , men jag överlever! Som sagt, who need this shit?! När man kan vara ute och gå, cykla och till och med åka inlines! Igår var det dock dåligt väder (bra väder för mig), passade perfekt med en lång promenad i kvälls dugget, ppprrrr. Kändes kind of depressing, men det behöver man också ibland. Evelina orkade inte följa, för hon hade inte pluggat eller var det nu var. Och idag på morgonen följde hon inte heller med och cykla till skola, för att hon inte hade pluggat!(!!!!!!) Men jag överlevde hela vägen hit, och jag börjar på tre minuter? Öhm.. Men jag måste först få dricka upp kaffet, sen OFF I'AM!

En annan sak, mormor har kommit till sunderbyn nu (y) så igår var vi där och hälsade på. Sen köpte jag även två jeands leggins igår, GRR!! Alla snygga fanns bara i stora storlekar, så dom går ut på dirr. Men mama ska försöka krympa dom, försöka utan att misslyckas. Inga barbie leggins här, nej nej. Vad mer? Egentligen skulle jag bli skyldig farmor 600, men hon var snäll och bjussade på dom. Så nu har jag råd med allt det andra jag behöver den här månade, WE-HO! Inte för att converse passar in i det här vädret :(.. But whatever (y)

Vi var även förbi Bosse och jag fick låna tre johnny cash dvd:er (a), som jag förmodligen kommer se när jag kommer hem. Men juste, nu har jag börjat. Och vi ser när jag återkommer, si-yah!