måndag, september 17

boooring

Har inte lagt mig tillgänglig för jobb idag eftersom jag ändå ska på TC utbildningen imorgon, känns lättare när jag får en användare och kan lägga upp scheman än att ringa. Så här sitter jag, sovit till 12, har lite dåligt samvete. Såg även att jag blivit uppbokad halkbanan den 9/10 och inte 17/10, så är något stressad över teorin, eftersom det bara är teorin och halkbanan kvar sen kan jag boka upp prov och uppkörning. Suttit med teoriboken eftersom jag tänkte att om jag sätter mig vid datorn gör jag allt förutom att plugga, ja jag hade ju rätt, för HÄR sitter jag.

Igår hade vi tvättstuga mellan 12-17, mellan varven att springa dit så påbörjade vi storstädning. Dammade mattor och täcken och kuddar. Så känns som att jag absolut inte har något att göra, eftersom jag vanligtvis brukar gå omkring och plocka undan i lägenheten och städa. Eh, så här sitter jag då alltså. Har ingenting att skylla på att göra istället för att plugga. Jag vill ju ha det där förbannade körkortet, så det borde vara nog med motivation. Detssutom har jag lovat mig själv att det inte blir något norge först jag har kortet i handen.

Begravningen då, ja den gick bra. Man vet ju inte först man är där hur man ska vara, men kändes som att det var  mer skratt och glädje än sorg och tårar. Morfar var en älskad människa, det var kul att höra så mycket bra saker folk hade att säga om honom. Det känns som att förlora morfar har en sorg för sig än om man skulle förlora någon som var ung och hade ett liv framför sig. Morfar hade bara någon dag till 75, han hade levt ett långt liv och som jag skrivit tidigare sa han själv: ''Jag lever nog på övertid''. Han var nöjd, han var säkert nöjd för 5 år sedan. Det handlar inte om att jag inte accepterar att han är död, för han var ändå gammal. Det handlar mer om att man blev som lurad på något vis när han alltid verkat så mycket yngre än vad han varit, han har hållt igång och varit pigg och sedan jag var liten och så länge jag kan minnas har han aldrig förändras märkvärt i mina ögon vad det gäller fysiska formen. Visst har  jag märkt att åldern slagit in lite när han pratat om att sälja huset för att det är så mycket med gården och underhåll, snöskottning och gräsklippning. Men annars kan jag inte säga att jag märkt av att det kunde ske nu. Kanske om något år, men inte nu.

Jaja, teori plugg var det ju.. OCH OM SEX DAGAR FAR VI!!!