tisdag, mars 8

Åhhhhhhh jag hatar att gå på stan!! Eller, jag älskar det om jag har pengar. Men jag har ju som inte det. Har knappt råd med buss, helskotta. Jaja, psykologin gick faktiskt bra. Ganska interessant må jag säga! Men vet inte om jag kommer klara en B kurs. Och vad hände med att lunchen var as äcklig, jag brukar somsagt inte vara så kräsen kring mat, men hallå! Spenat och morots lasange? Alla hör hur fel det låter. Och äckligt var det.

Är as hungrig, men vet inte ens om det finns mat att göra. Eller det är väl jag som inte orkar! Vad hände med att frysen inte innehåller billys mer? Trodde det var där dom föddes och fanns för hungriga tonåringar. Fast juste, det kanske var när man bodde hemma.

Nä, och inte mjölk till kaffet. Jag tror jag måste fara och handla typ.. NU? Rauwuwhj... Jag måste även plugga, sen är det semla dagen och sedan ska jag träna. Sen är det big brother, sen släcka lampan och sova så himla gott. Hejdå.
borde göra mig klar, eller ja, är typ klar. Men borde typ brush mina tänder och typ inte behöva springa till bussen. Idag börjar psykologi A, jag hoppas det är kul, för annars vet jag inte varför jag har valt psykologi B i trean.. Så mina förväntningar är lite höga! Annars så var jag svin duktig igår, jobbat igen en kurs, eller jag fastnade på sista uppgiften på sista frågan, typiskt? Fortsätter när jag slutat, sen ikväll blir det kondition tänkte jag.

Har inte känt mig på topp senaste veckan, känner mig faktiskt små sjuk. Fast ja, när är jag egentligen frisk. Sneglar på min mongo katt som äter med sina tassar, kind of charming. Plockar upp en matbit och för den till munnen, haha. André har även snoozat i hundra år, så varit vaken sen hans klocka ringde första gången! Så känner mig lite småtrött.

Nä, nu går bussen snart. Pussizzzzzz
Glöm dom som fanns i ditt förflutna,
för det finns alltid en andledning till
varför dom inte klarade sig till din framtid.