onsdag, december 2

åh, vad jag saknar er.

- Jag saknar när jag var med Ellen, såg massa spök klipp på datan och gömde oss bakom hennes garderob. När vi låg och såg på någon svensk skräckfilm och blev skrämda och skrek och levde om. Vi satt i mitt rum och blossa, och nötte hjälp. Bakade en äcklig sockerkaka. Möttes varje kväll och promenerade. Jag saknar hur du förstod mig.

- Jag saknar att ligga i Linus säng med täppt näsa och skratta åt hans skämt, bara fula oss. Se på signs, som vi båda älskar, haha. Se när han spelar, prata om allt som bara han orkar lyssna på. Möta han på kvällarna på en rök.

- Jag saknar Frida, alla bus och hur fula vi är tillsammans. Fester, roliga som tråkiga. Tider, glada som ledsna. Jag saknar hur du alltid får mig att le, det spelar nog ingen roll hur seriös situationen är, du får mig att skratta, alltid.


_______

åh vad jag gillar mitt nya skrivande. Tanken med det var från början ett 'brev' till någon, när jag skrivit en sida började jag på en nytt. Och nu har jag gjort fem. Iallafall, jag avreagerar mig på skrivmaskinen, och just namnet 'If this were a letter, to you', ja det förstår ni nog. Jag tror nog jag kommer visa dom, någongång till var och en det är till. Eller. Ja, något sånt. Ska skriva två fulla sidor till inatt, men dock kommer det inte hänga med i letter serien :). Utan det är en hemlis! Och har börjat skriva på engelska, purrrrr, det är lätt och finare. Annars väntar jag på att the voice ska börja, och matte har det inte blivit, som natten var menad för.
blir nog att vaka, delvis har jag att plugga,
delvis har jag kommit igång med mitt skrivande.

Skrivit tre sidor med skrivmaskinen,
'If this was a letter, to you'


Att din stolthet betyder mer än vänskap,
överraskade mig totalt.
med tanke på vem, vi, du och jag varit en gång.
det får mig att kännas som en sophög du puttar under mattan,
får allt att kännas förgäves.


I took my bruises, took my lumps, fell down and I got right back up
but I need that spark to get psyched back up.