fredag, juli 13

Do i give a fuck?

Jag förstår inte hur folk orkar lägga ner energi på att prata om hur andra pratar, och lyssna på rykten och bry sig. Att ta upp sånna saker visar ju bara att ni bryr er, att skitsnackarna får som dom vill. Och vadå folk går och snackar? Alla snackar om alla, det handlar inte om att Luleå är litet, eller om att skitsnackarna inte har ett eget liv att prata om. Det handlar helt enkelt om att genom att prata om en annan, får en själv att känna sig bättre, det är så det fungerar. Att skriva eller prata om hur less man är på att höra saker om sig själv eller lyssna på rykten matar ju bara de värsta personerna att prata mer.

Men alla snackar ''skit'', mer eller mindre, man spekulerar och iakktar, det är så människan fungerar.
Så att skriva om att man är less på skitsnack är dubbelmoral, för alla har vi ju gjort det. Sen är det en skillnad på att snacka skit och säga vad man tycker, om man står för sitt ord eller ljuger när det kommer tillbaka till en. Gled bara runt och läste lite överallt och såg att skitsnack verkar vara ett hottopic, kände bara då för att skriva av mig. Jag brydde mig inte för tusen årsen och bryr mig inte idag heller, har aldrig rört mig. Vet själv att jag kan prata mycket, men kan nog inte kalla det skitsnack. Jag spekulerar och iakktar, som en helt vanlig människa!

-

KDHJJSDFN

ÅHHHH så less jag blir på mig. Morgonen startade sämst, är glad nu att telefonen dök ner i en tvättpåse och inte på golvet. Jag blev arg, jag bet mig i handen, jag sparkade i sängen, jag gick ut, tog en rök, åt lite frukost och nu är jag vanlig. Mer än vanlig, lugn och harmonisk, en mening som går runt i huvudet ''det blir bättre med tiden'', skrämmande att jag skiftar på bara nån minut. Men jag vet ändå att det kommer tillbaka, det är lite lugnet efter stormen, fast det kan bli storm igen. Haha, åååh. Det bra i det hela är att jag jobbar hela helgen, då får jag tid att fokusera på annat.

Jag önskar bara att jag inte skulle varit så snabb i käften alla gånger, typ när jag blir så sfnmkfd förbannad. Jag hinner säga mer än vad jag hinner tänka och agerar helt annorlunda mot för om jag tagit 1,2,3,4 andetag. Jaja, jag skulle väl tro att jag lär mig någongång.