tisdag, oktober 6

..och hörni, har ju varit så duktig att jag slutat röka och snusa. Ska jag få bort ännu ett beroende, nämnligen internet. En sak jag la märke till den tiden jag spedera mer tid på annat, var att jag faktiskt mådde bättre. Och den ända anledningen jag kollade till internet då var för att det fanns en jag enbart hade kontakt med via msn. Ett väldigt snabbt beslut, men det är ju as najs. Däremot är det här en skoldator, och det finns mycket jag måste ta reda på via internet, men thats it ;).

Sooo, you won't hear from me.. in.. ?
[och misslyckas jag, glömmer vi helt enkelt det här inlägget och kastar det, deal?]

http://www.lilljohanna.blogspot.com/

''Och jag har tänkt på en sak, Evelina hänger alltid ut sånna här .. dumma saker jag råkar säga. Men tänk på alla smarta saker jag säger, som hon inte nämner, som faktiskt är många mer än dumma saker. Fast jag förstår, hur kul är det att läsa om att hennes bästavän är as smart?''

Jag hade kunnat skriva att du var smart, ifall du hade varit det .. :o ;)


alltså fine för mig, vi kan battla det här blogg till blogg. Jag var smart, jag är smart, jag vet det, du vet det. Absolut inte dum, aldrig aldrig aldrig. Oftast då mina dumma kommentarer faller,
- är då jag är jävligt trött
- jävligt full
- har för mycket koffein i mig
Jag hade inte klarat av skolan helt enkelt, om jag inte vetat att Amerika var USA. United State of America, jag var trött och undrade om Amerikaner kom från USA. Och alla andra dumma saker kommer jag inte ihåg nu, men just usa grejen. Shit, jag är ju inte helt tom. Detssutom kan det vara charmigt att vara smådum, för killar vill alltid vara smartare, hur skulle det vara om jag kunde prata bättre japanska än en japan på första dejten? HMMM.... Det är helt enkelt charmigt.


Skolan gick iallafall as snabbt, försov bort hela engelskan och det.. var värt varje minut. Matten var väl lite rolig, Isak fattade snabbt upp ord:

- Ja men du har väl en naken hund?
- VEM ÄR NAKEN?!

- Åhh, och han var insmord i olja..
- VEM ÄR INSMORD I OLJA?!

- Kolla, den behöver en speciell beröring..
- vänta, rör du Sofia nu?

[här försökte han sluta vara så uppmärksam,
istället lyssnade han diskret.]


- .. Det fungerar inte med penna,
- Nej men prova med tungan, pennan är för hård.
- Åhhh, känn, det funkar med tungan?!
- Ja, den funkar med tårna också.
- .. Håller ni på med varann? (a)
- Vi snackar om min touchskärm....

Kvällen kommer väl se ut ungefär så här:
- Plugga,
- Träffa E och H,
- Plugga,
- Duscha,
- Plugga,
- Sova.

Jag hoppas ni har det sååå mycket bättre,
för jag lider, verkligen.