torsdag, november 6

''Proof played the fall guy in the video for 'Like Toy Soldiers.' The guy shot and in the hospital. The point I was trying to make with that video was that rappers get into beefs, but it's really the opposingcamps-the entourages-who wind up getting hurt. Not too long after that, it unfortunately became reality. In the years after he died, I would stare at the celling and think about that video. Did karma cause that to happen in real life? Did I? You always want to point the finger at somebody else when something like that happens, you know?''

The Biggest Rapper In History.
- Rolling Stones

Jag har fått min efterlängtade Eminem bok 'The Way Iam', sjuuuuuuuukt bra! Och även fast den är på engelska, så shiiiit, jag fattar ändå allt? Fast det tvivlade jag ju inte på att jag skulle, för jag är rätt bra på engelska. Den liknar ingen bok, för i början skriver han om när han när Proof dog, tror det var två år sen? Iallafall, han förklarar i början deras broderskap och att tack vare honom har han klarat sig genom ghettot, alltså, ja. Hur mycket som helst skriver han där i början, som verkligen berör en. Och innan jag beställde boken, läste jag att det även var efter Proofs död han tog en paus med musik osv, men började då skriva en bok. Efter allt det där så stod det med stora bokstäver ' The Way Iam' och man kunde tänka sig ett litet BOOM, sen började historian. Det finns bilder som han aldrig visat, bredvid texten. Och jag blev sur när boken inte fanns i pocket, men nu förstår jag att det här verkligen inte är en sådan. Helt otroligt bra, fast jag bara läst några sidor. Boken har allt och jag önskar att den kommer vara förevigt, eller nej, men ändå! Känner att det här kommer träffa mig bra och en sådan bok jag bara kommer att grubbla på då den är slut. I slutet av boken finns även en CD, där är det en dokumentär. Asså åhgud, och jag tänkte skicka tillbaka den?

Iallafall så är jag sjuk idag också, fast bra som jag är for jag ändå till skolan för att hämta Geografi och Matte, WHOOHOO, jag har gjort klart Kina nu!! Och har bara typ Indien kvar :O, Sen äre G i GEOOOGRAFI! Men matten får vänta tills mamma kommer hem :). Annars så blir det EMA ikväll med E och H, najs. Sjukt sugen på frukt :O. Vad var det mer.. Jag ska sluta röka nu, för när jag väl är sjuk, så blir jag RIKTIGT sjuk, också RÖKER JAG?! Så farmor ska lyckligt gå till apoteket för att köpa nikotin plåster, MoWAHAHAHAHA!!! Också har jag börjat se Hannah Montana, HAHAHAHA, det är SJUKT bra! Också det är den ända serien jag följer för den delen -.-' Den ända VÄRDA om man säger på så vis :). Så nu tänkte jag stänga ner datorn, dricka saft och läsa.